Magical

Det märkligaste vädret har det varit idag. Första dagen i veckan jag tagit mig ut men det var strålande solsken från klar himmel så jag kände att jag måste ta mig ut en stund. Så jag tog  bilen och åkte en sväng. När jag kom i utkanten av stan blev det så kraftig dimma så det gick inte att ens se handen framför sig….åkte ytterligare en bit och då blev det strax solsken med knallblå himmel igen…och så höll det på. Det var kanske fem minuter max mellan skiftena och när skiftet var gick det snabbt. Var som att gå in i en vägg! Jag ÄLSKAR sånt väder för det går att skapa magi tack vare dimma och sol! Här kommer en första bild från dagens åktur! Hoppas ni gillar!

Jag önskar er en skön helg! Det är ju faktiskt fredag idag och en härlig helg ligger framför oss!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Paolo - Wonderful golden light, really a magical sight, bravo !!!januari 18, 2013 – 10:28 e m

Monica - Magisk lys og farger, Anneli, Ja, dette var virkelig flott!
Fin helg til deg:)januari 18, 2013 – 11:29 e m

Johanna Fåglund - Underbar bild! Älskar sånt väder, men tyvärr är det inte ofta så här i Göteborg ;ojanuari 19, 2013 – 1:52 f m

Artikelkatalog Stilbild - Kan bara hålla med att bilden är underbar. The golden hour is magic.januari 19, 2013 – 3:39 f m

Rebecca - Wow!januari 19, 2013 – 10:34 f m

Charlotta - Visst gillar vi! :)januari 19, 2013 – 12:05 e m

Johanna Fåglund - Sv: Åh, tack så mycket! 😀

Man får verkligen passa på att gå ut och fota när det är sånt galet väder :))januari 19, 2013 – 12:17 e m

Evelinn Bladström - Underbart vacker Bild!
Allt bra?;))januari 19, 2013 – 4:37 e m

george - Divinely atmospheric and simple.januari 21, 2013 – 5:31 e m

Laila - Vilken underbart vacker vinterbild du tagit. Det är lika härligt varje gång att komma in här. ♥januari 23, 2013 – 1:14 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*