Höstlövstankar

Denna typ av bild är nog den bild jag älskar mest att skapa men som jag inte gjort på flera år. Eller jag har försökt men inte fått till något. Igår gick jag en promenad i blåsten längs Göta Kanal och det var i princip omöjligt att fotografera något med intentionen att det skulle bli skarpt men det var så skönt att gå där och få blåsas ordentligt i genom och bara njuta, Det var njutbart att fotografera och trots att jag inte hade några stora förhoppningar på gott resultat så var lyckan stor när jag försökte skapa dessa bilder. Det blev ett par som jag är riktigt nöjd med och denna är den ena.

Det kanske låter konstigt att detta är min favoritmotiv. Säkert är det många av er som tänker mig som porträttfotograf med människor, brudpar och katter framför kameran mest och det är sant. Jag älskar det! Men de bilderna är inte helt mina. De känns inte helt tidlösa och det är motiv som jag vill utveckla hela tiden! Detta är bilder som kan bli tidslösa. Som jag, efter ett par år, kan titta tillbaka på och fortfarande häpna över hur bra det blev. Lugnet i bilderna tilltalar mig. Det här är en bild jag skulle kunna ha på väggen! Det är konst och det gillar jag. Nog för att det går att utveckla den delen också men det är större chans att få till tidslösa bilder där. Jag hoppas att det jag skrivit verkar lite logiskt i alla fall…att det ska gå att tyda vad jag vill ha sagt. Jag bara låter fingrarna gå över tangenterna och så skriver jag ner mina tankar och jag går inte tillbaka och läser och fixar till. Ni som orkar och vill läsa får helt enkelt ta det som det är!:)

Torsdagstema

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Beppan - Enkelhet, vemod, tidlöst – njutbart!oktober 8, 2015 – 5:05 f m

Violen på Brandholmen - Enkel, vacker och tidlös bild! Du är otroligt skicklig med kameran!
Ha en bra dag!oktober 8, 2015 – 7:14 f m

Mias Mix - Förstår att du gillar det. Fantastiskt ute i naturen och jättefin bild!oktober 8, 2015 – 8:43 f m

Annette - Det är väldigt vackert. Jag tycker dock att du har en egen stil som präglar dina foton, så alla bilder blir så här vackra :)oktober 8, 2015 – 10:46 f m

Lotta - Tidlösa bilder…det är precis vad jag också gillar, förstår precis vad du menar och det är det som är så roligt när man gör tillbaka blickar i sina arkiv! Ha det bäst och bilden är kanon! GIllar!!! /Lottaoktober 8, 2015 – 4:42 e m

Anemonen - Du som jag låter fingrarna glida på tangenterna, och det är inte dumt alls det där. Just hösten är min absoluta favoritsäsong. Den höga luften och vindarna som rufsar om och jag kan andas. Ett härligt motiv som liknar ett jag tog förra hösten på Huseby.http://karingafallan.blogspot.se/2014/10/magiskt.html
Det här lövet föll så påpassligt att min vän som var med trodde att det var arrangerat men icke. Ibland har man tur.
Visst är det vackert med alla höstlöv och dess form och färg just nu. Jag kan inte annat än hålla med dig, och vad gör det om det inte blir det skarpaste? Naturligt vill jag kalla det och det strävar jag mer efter och använder nästan enbart mobilen numera när jag är ute.oktober 8, 2015 – 4:47 e m

Paula i pörtet - Du är en sann konstnär! Oavsett vad du fotar så blir resultatet strålande. Men jag förstår vad du menar, dessa naturfoton äger du på ett annat sätt än porträtten.
Bakgrunden till lövet är fantastiskt fint komponerat!oktober 8, 2015 – 8:09 e m

Linnea - Så vacker lövbild!
Jag har antagligen mest varit i barskog på hösten eller så har jag inte varit riktigt närvarande tidigare för jösses vilka färger! Nu bor vi i Bayern och här är det mycket lövskog. Det blev mååånga lövbilder idag i Alperna :) Trodde att alla skulle se likadana ut men vad fel jag hade när jag kom hem och kollade på dem :)
Hälsningar Linneaoktober 11, 2015 – 9:17 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*