Perfektion!

NU äntligen blommar Hoya bella för första gången. I tisdags, den 27 mars, slog den första blomman ut och den dagen slog fyra blommor ut! Dagen efter slog de resterande tre blommorna ut och lyckan var total! Dessa vackra, vita blommor med rosa mitt. Det vita är så vitt att det nästan är genomskinligt! Doften…..så ljuvlig! Klasen med blommor symmetrisk mönstrade med sina sex stjärnor och en i mitten. De vita kronbladen symmetriskt femtaliga liksom det rosa i mitten!

Jag har drömt om denna blomma väldigt länge och någonstans i mitt huvud har jag haft minnet av en god doft men när jag frågat alla andra så säger de allra flesta att den inte doftar alls! Så jag var lite orolig när min slog ut att tänk om jag bara har drömt den goda doften från förr? Men den doftar! Ljuvt och friskt! Och ganska starkt! Och jag älskar den! Samlar man hoyor för blommornas skull är detta absolut ett måste!

Min fina bella har nu denna blomma utslagen men ytterligare nio blomklasar till på gång. Vi får se hur långt de går men jag hoppas denna fina bella kommer blomma en lång tid framåt! :O)

perfektion

208. Perfektion
(bild 51 av 365)

logga18

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Kikki - Jamen nu fattar jag, porslinsblomma. Har ju frågat dig en gång tidigare om blomman men nu såg jag vad det var som sagt. Har haft en sån och den blommade och doftade så fantastiskt. Men droppade nektar…mars 30, 2018 – 11:31 e m

Maria - Åhhh så fin! En underbart vacker blomma <3mars 31, 2018 – 12:30 f m

Maria W - Fantastiskt vacker blomma! Så roligt att den blommar.mars 31, 2018 – 12:49 e m

Eva - Så vacker blomma, perfektion absolut!april 1, 2018 – 3:05 e m

Claes - Fantastisk blomma. Verkligen perfekt.Snyggt fångad och bra komposition.april 1, 2018 – 3:19 e m

MariePf - Vilket fint foto. Så vackra färger och fin skärpa och ljus.april 2, 2018 – 7:22 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*