Förlegat?

Jag vet inte om det är förlegat att ta hand om bär nu för tiden och att göra sylt men jag har aldrig gjort det förr men i år har jag varit helt tokig med att göra det! Detta är svartvinbärssylt som blev så tokgod! Och det är ju så lätt! Mycket godare än köpt!

band

79. Förlegat
(bild 216 av 365)

logga_2019

Veckans ord – band

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Anita Malta - Tror att man kanske plockade och tillagade bär mer än man gör idag men inte att det är helt förlegat. Bilden är toppenfin och jag kan tro att sylten blev supergod.augusti 18, 2019 – 11:39 f m

"LillaSyster" - Det är inte svårt att koka sylt och slipper man en massa tillsatser =) Ha en bra söndagskväll!augusti 18, 2019 – 2:31 e m

KajsaLisa - Ser god ut utifrån också.augusti 18, 2019 – 3:33 e m

Vilt og vakkert - Heisann, estetisk på øverste plan…augusti 18, 2019 – 6:43 e m

Helen - Jag har gjort tvärtom. Tidigare har jag alltid kokat en massa sylt av både hallon och blåbär men inte i år. Fast svartvinbärssylt har jag aldrig gjort, kanske måste jag prova det för vi har mycket svartvinbär i år. Så vackert med röda band på burken!augusti 18, 2019 – 8:29 e m

Ulirka B - Fint arrangerad bild. Snygg kontrast mellan det röda bandet och den gröna bakgrunden. Vinbäret nere till höger är pricken över iaugusti 19, 2019 – 8:04 f m

Klara Ovida - Wow så fin tolkning på band!Tycker det är så finurligt att rubriken på dina inlägg inte direkt knyter an till ordet i tema!
Spännande :-)augusti 19, 2019 – 4:13 e m

Paula - Här på landet där jag bor tar man hand om bären, med äpplen är det värre. Förra årets stora äppelskörd verkade hamna ute i skogen till gagn för rådjuren och älgarna..
Svartvinbärssaft är den godaste jag vet, sylt har jag inte prövat att göra. Bandet och hela fotot är så vackert att man blir sugen att smakaaugusti 19, 2019 – 4:40 e m

byblixtra - Vackert och gott! :-)augusti 19, 2019 – 7:34 e m

Claes - Själv har jag ingen trädgård, så det är inte aktuellt för egen del. Men jag har noterat att i många trädgårdar verkar man inte ta hand om sina äpplen. På många ställen ligger de bara och ruttnar på marken. Märkligt tycker jag. Äpplen är ju goda att äta som de är och det finns mycket annat man kan göra av dem också.augusti 20, 2019 – 4:29 e m

ewfoto - Jättefin bild, gillar detta hantverk med fina förpackningar.augusti 26, 2019 – 4:53 e m

Eva - Det är det nog tyvärr. Men så gott, det är synd att inte fler gör det.augusti 27, 2019 – 7:52 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*