Smultron

Jag älskar smultron så jag tänkte i år att jag ska köpa en smultronplanta och odla egna smultron så i våras köpte jag en planta och det har blivit en hel del smultron men de är verkligen inte goda! Vet inte om det beror på min odling, eller kanske sorten eller om denna sommar inte varit bra men de är för det första otroligt torra och sedan har de inte den där goda smultronsmaken som smultron ska ha! Jag är väldigt besviken! Inte ens blir smultronen särskilt vackra! Dock är både blommor och karten fina så det får jag väl vara nöjd med!

smultron

265. Smultron
(bild 226 av 365)

logga_2019

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Eva - Det ser ut att ha haft för lite vatten, tror jag. Jag är inte så bra på trädgård :-) Men bilden är fin i alla fall. Hoppas på bättre skörd nästa år.augusti 27, 2019 – 7:45 f m

Anita-Malta - Tycker du ska vara väldigt nöjd med bilden men synd att smaken inte blev som du hoppats på. Smultron är ju så gott!september 9, 2019 – 12:58 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*