Redan….

…blommar Häggen! Våren går alldeles för snabbt och det är inget roligt! Speciellt inte i år när jag inte kan njuta och fånga den som jag vill! För inte tror ni väl att våren kan vänta på mig 4-6 veckor medan jag blir frisk??

Jag hoppas i alla fall att ni njuter… :O))

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Malin H - Det är så himla härligt nu, man vill hålla i den här tiden krampaktigt och inte släppa. Kanske den håller i sig längre då? :)

Jättefina bilder!

Ha en jättefin kväll och helg och allt det där – i morgon drar man mot Oslo.

//Mmaj 6, 2009 – 7:21 e m

Jörgen - HALT! Vänta lite nu våren…. Sakta iaf ner lite, så Anneli hinner se lite av dig…

Kul att se att du fotar lite vännen :-)
Och att det går åt rätt håll :-)

Krammaj 6, 2009 – 8:03 e m

Anita - Ja våren är en härlig tid. Även om du inte kan njuta med kameran så får du försöka njuta med ögonen. Och om 4-6 veckor är det också en härlig tid. Då är det dags för smultronschersmin och doftande pioner. Nävor och prästkragar. I Östergötland vet jag också att ängarna fylls av underbara vallmo. Så även om du inte kan njuta nu … det kommer härliga njutningstider då du kan gå ut med din kamera och känna solens strålar och sommarvinden i håret.

Kram till dig
Anitamaj 8, 2009 – 11:12 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*