Ännu en fototur som missar målet!

Fototrissen kör ännu ett färgtema och denna gång är det rött som gäller. Om ni visste vad jag har letat de senaste veckorna efter röda träd eller buskar som skulle vara bakgrund för en porträttsession. Icke! Har inte hittat något alls. Men gula träd finns det överallt och det är bra trevligt! Idag har det varit så otroligt dimmigt och jag älskar dimma så jag tänkte att nu ska jag ut och åka och fotografera vackra dimmiga landskapsbilder. Så jag åkte iväg…hade ett mål för dagen och ju närmre jag kom desto mindre dimma blev det så kontentan av denna dag har blivit att jag inte fick några dimbilder men i min iver att hitta det hittade jag en lönn som hade de mest fantastiska röda löv! Det brukar nästan alltid vara så. Jag ger mig ut med ett mål men det missas och något annat kommer i vägen och fyller minneskorten. På intet sätt en förlorad resa men frustrationen över att dimman försvann är stor. Någon sade till mig, när jag beklagade mig, att jag inte skulle vara orolig. Det kommer flera dimmiga dagar snart! Men problemet är att här är det nästan aldrig dimmigt och framför allt inte på tider jag kan ta mig ut och fotografera. Det kanske händer en gång om året! Så här känns det som att jag bitit i det sura äpplet och dragit en nitlott och köpt säcken men grisen saknades!

Men…”Så mycket bättre” har börjat i kväll och det kommer bli en toppensäsong när både Niklas Strömstedt och Lisa Nilsson är med. Kvällens bästa framträdande är Lisa Nilsson som slår alla med hästlängder! Vilken fantastisk sångerska hon är!

fototriss_rott_lonnlov

Just det! Det är tävling i fototrissen denna gång så här länkar jag till en produkt hos COOL STUFF som som vanligt står för priserna.

FOTOTRISS

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

KajsaLisa - Härligt röda färger, speciellt den i mitten. I dom andra två fick du fram skiftningarna jättefintoktober 18, 2015 – 2:54 f m

Anna - Härligt röda bilder! Jag känner igen mig i det där letandet, det hör liksom till fotografering:)! Ge inte upp, en fördel med kallare tider är fler tillfällen med dimma, men tyvärr är det oftast väääldigt tidig morgon som gäller…oktober 18, 2015 – 8:08 f m

Rajson - Fixade och klara, bara beställa som canvas.
Dina läckra bilder är en energikick som får i gång min dimmiga hjärna. Här hos mig ligger dimman TJOCK. Det har det gjort de senaste dagarna.
Fick lust att återta bloggen och delta i fototriss tack vare ditt sköna bidrag. Får se om energin räcker helavägen……oktober 18, 2015 – 8:18 f m

Gammelsmurfen - Härligt röda bilder. Du får gärna fortsätta ”misslyckas” med vad du tänker göra om resultatet blir så här bra :-)oktober 18, 2015 – 8:31 f m

Beppan - Åh vilken härlig färgkaskad!
Ljuvliga bilder.
Här hos mig har inte de där rödtonerna
kommit ännu. Hoppas Aronian byter färg
innan snöntäcket döljer allt.oktober 18, 2015 – 8:50 f m

Oliver - Härligt färggrann triptyk. Strukturen du valt lyfter bilderna ytterligare.oktober 18, 2015 – 9:15 f m

Borgmästaren - Jag gick till ett ställe med lönnar för jag tänkte man kunde lita på dem, men bara gula löv där. Du måste vara en av de få som längtar till dimma. Önskar jag kunde skicka all vår till dig. Bilderna blev läckra med effekterna!oktober 18, 2015 – 9:33 f m

Bitten - Jättefina bilder!oktober 18, 2015 – 1:03 e m

TantGlad - MEN sååå fina bilder du visade. Tack för fint ögongodis.
Ha det så gott och kramis!oktober 18, 2015 – 1:58 e m

Anna-Lena - Jättevackra bilder på det röda temat. Också bildbehandlingen är super. (Där borde jag gå en kurs… Jag kan inte ens göra bilderna lagom stora för att passa trissen).
Är den tredje bilden en delförstoring av den första?oktober 18, 2015 – 3:29 e m

Violen på Brandholmen - Vilka vackra lönnlöv du fann till sist! Jag har också haft svårt att hitta röda löv i höst, kanske är det för tidigt!
Ha en skön söndagskväll!oktober 18, 2015 – 4:58 e m

Katarina-Cinnamon - Vilka snygga röda löv, så tjusigt :-)
Ha en fin söndagkvälloktober 18, 2015 – 5:09 e m

Mias Mix - Känner igen det där. Min första bild med röda bojen i dimman, då gick jag o min kompis ut kl 6 på morgonen för att se soluppgången. Vad fick vi se, bara massa dimma! Men som du säger, då blir det andra fotomotiv istället och annars hade jag ju inte haft den bilden nu. Dina löv är jättefina!! Och ge dig ut tidigt tidigt på morgonen så hittar du garanterat dimman. Lycka till!oktober 18, 2015 – 6:42 e m

Berit E i Kasperian - Tänk att du hittat röda löv – sannerligen en bristvara i år (till skillnad från dimma…) 😀
Mittenbilden är alldeles extra fin, tycker jag. :)oktober 18, 2015 – 7:09 e m

jeanette sv - Underbar färg på dina löv. Tack så mycket för titten hos mig, glad åt din kommentar.oktober 18, 2015 – 8:19 e m

Meta - Ja men du så fina löven blev Det finns mycket av dom nu
Ha en fin vecka
Metaoktober 18, 2015 – 8:48 e m

Kattastrofen - Så vacker triss!oktober 18, 2015 – 9:06 e m

Per-Anders - Jättefina bilder! Coolt bearbetade.oktober 18, 2015 – 10:03 e m

Lotta - Din triss är som den underbaraste tavlan! Du får alltid till det så himla läckert! Hoppas du finner din dimma en annan dag, även jag missade dimman igår eftersom vi åkte till Stockholm tidigt på morgonen. Jag blev så himla glad av din gulliga kommentar! Hoppas du får en bra vecka! Kram Lottaoktober 19, 2015 – 6:18 f m

Gunvor - WOW..vilka superläckra bilder! Så Vackra. Ser ut som målade tavlor!oktober 19, 2015 – 12:43 e m

Nukke - Vackert, brinnande rött !!!oktober 19, 2015 – 4:19 e m

Barbro S - Så vackra dina lövbilder är. Intensivt röda med skiftande färgskala, så otroligt fina :)!oktober 19, 2015 – 5:19 e m

Arja - Halloj!
Vacker triss och min favorit är den mittersta :O)oktober 19, 2015 – 5:34 e m

Anneke - Färgerna, säden – vackert!!oktober 19, 2015 – 7:57 e m

Gemsofmylife - Vilka vackra Bilder dom ser ut att vara målade !!
Älskar höstens alla underbara färger
Fantastisk Triss
Sannaoktober 20, 2015 – 6:34 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*