Söta tjejen

Igår var jag hos fina familjen ÖH och träffade deras lilla tjej som kommit till världen för knappt två veckor sedan. Det var en så kallad nyföddfotografering som har blivit så otroligt populärt nu. Här kommer första bilden på söta bebisen. Det kommer med all säkerhet flera bilder och även på flera familjemedlemmar! :O)

Om det är någon annan som är intresserad av en sån typ av fotografering eller barnporträtt på äldre barn är ni varmt välkomna att höra av er!

anneli [@] alafoto.se

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Becca - mars 9, 2012 - 9:04 e m

Åh så fint !

Fotograf Benedikte Bull - mars 9, 2012 - 9:32 e m

Vakkert bilde!

Lova - mars 9, 2012 - 10:31 e m

Fin bild på fint barn! 😀

Jennifer Nilsson - mars 10, 2012 - 12:28 f m

Aw :) Jättefin bild!

Lovisa [Foto] - mars 10, 2012 - 10:57 f m

naaww en så söt liten tjej

smultris - mars 10, 2012 - 3:58 e m

tack för dina ord fina du… och jisses, detta var gudomligt sött 😉

smultris - mars 10, 2012 - 4:18 e m

det sjuka är att dom har tagit bort min recension om hur jag upplevde deras service och det var såklart inte ett hyllningsinlägg men nog fan borde dom kunna stå för det iaf.

pinsamt shoot store.

http://shootstraps.se/juvlia-shoot/kameraorhange-langt/

emma - mars 10, 2012 - 5:15 e m

åååh äntligen hittade jag tillbaka hit 😀 du försvann från mina favoriter när min data krascha och jag har letat efter dej :) underbara bilder u har lagt upp på sista tiden :) kramar

Anneli - mars 10, 2012 - 7:42 e m

Ljuvligt söt babybild!

Melissa - mars 12, 2012 - 11:39 f m

Vilken undebart vacker bild på bebisen! Föräldrarna till henne måste ha blivit supernöjda med bilden!! :)

george - mars 12, 2012 - 3:57 e m

A portrait of Moses waiting to be found perhaps?

Really great, thoughtful look on his face…

Douglas - mars 15, 2012 - 9:17 e m

Nu är jag visserligen bara halva föräldraparet men jag är övertygad om att jag talar även för min bättre hälft när jag säger att vi mycket riktigt är supernöjda med bilden. Vår synnerligen trötta tapet har fått magiskt liv, en härlig lyster har lagt sig över resten och vår dotter ser strålande fantastisk ut, vilket jag nog tyckt även om jag inte varit så rysligt jävig. :)

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*