Fredag

Ska alldeles strax till jobbet en stund! Sedan är det fredag och helg! Tyvärr har jag skadat min handled så jag måste ta det lugnt i helgen! Det betyder INGEN FOTOGRAFERING!!! Det är min förhoppning att så ska bli…men jag känner mig själv…så fuska skulle jag inte bli förvånad om jag gör! Men jag ska verkligen försöka!

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Jag önskar er alla en fin fredag! :O)

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Helena Kulle - april 23, 2010 - 6:48 e m

Usch då, det låter inget vidare.
Hoppas den kryar på sig och att du får en mysig helg ändå.
KRAM

Irene (Photography) - april 23, 2010 - 9:22 e m

Nydelig hvitveisbilde! Ønsker deg en fin helg selv om det ikke blir noe fotografering! God bedring!

LissenTo - april 24, 2010 - 7:48 f m

Vilken underbar bild, mmmmm.

Men du, var rädd om dej och lyssna på ”farbror doktorn”, så du blir frisk
Trevlig helg önskar Lissen

moodaholic - april 24, 2010 - 9:11 f m

Meget kunstnerisk!

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*