Månad: maj 2010

 • Sötaste Frida

  Min underbara brorsdotter och hennes vän Sara fotograferade jag för ett tag sedan! Ni kan se första bilderna HÄR! Nu är jag äntligen klar med bilderna och här kommer första inlägget av två och detta är Fridas inlägg! Min älskade brorsdotter…. Snart kommer även Saras inlägg! :O))

 • Härliga sommarSverige

  Nu är sommaren som vackrast! Träden är fortfarande sådär vackert ljusgröna, himlen är blå och solen skiner och rapsfälten blommar! Visst är väl Sverige fantastiskt fint? :O)))

 • Mors Dag

  Idag är det mors dag och vad passar bättre än en blomma till min söta mamma!   Dessa bilder är tagna idag när vi var på en liten tur i vårt otroligt vackra landskap för att plocka Liljekonvaljer!

 • Den vackra eken!

  Jag har varit på en liten tur i eftermiddag för det har varit så fantastiskt väder så jag bara kunde inte hålla mig inne och hemma! Åkte till Tinnerö Eklandskap som ligger en knivsudd utanför Linköping och det är verkligen en helt fantastiskt ställe!! Såå vackert! Jag körde förbi detta träd och tänkte att: -jaha,…

 • Balen igen!

  I morgon (lördag) är det ytterligare en bal i Linköping och jag ska dit! Vi får se vad det blir för bilder då men här kommer i alla fall några till från första balen som var på pingstafton! :O) Kära baldeltagare som är härinne: vill ni ha tag i mig finns jag på anneli @ alafoto.se…