Fotografering på schemat

Idag fick jag ett trevligt sms på förmiddagen! Det slutade med att det blir en fotografering av två söta tjejer i eftermiddag! Det ska bli riktigt roligt och jag ska faktiskt testa lite nytt! Frida, som är på bilden nedan, är den ena tjejen och så hennes kompis Sara! Bilder kommer med all säkerhet vid ett senare tillfälle! :O)

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Bilden här nedan tog vi senaste fotosessionen Frida och jag hade! Tidigare bilder från den sessionen kan ses HÄR, HÄR, HÄR och  HÄR!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Michelle - maj 10, 2010 - 1:22 e m

Åh va roligt undrar va de kan va 😀

Maria - maj 11, 2010 - 2:14 e m

Jättefin bild, har själv aldrig fotat människor men blir så sugen när jag ser dina foton. Få se om jag kan lura ut dottern som snart är 18 år på en tur, vet tyvärr redan att lilltjejen som är 10 år totalvägrar att stå framför mamsens kamera.

Ha det gott, kram

Tammy - maj 12, 2010 - 9:28 f m

Jag vet inte hur du gör?!

Men det spelar ingen roll om det är blommor eller människor du fotar – du är otroligt bra!

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*