Härlig midsommarafton

En helt underbar midsommarafton har jag haft! Min kära mamma och jag bestämde oss för en biltur denna midsommarafton och vi har sett mycket…bland annat en olycka som inkluderade 3 ambulanser, en brandbil, 2 räddningstjänst och en polisbil! Dock var det ingen allvarligt skadad och det är ju skönt!
Vi var bland annat i Häradshammar på traditionellt midsommarfirande med dans runt stången och lotter och ponnyridning! Det är verkligen barnens  högtid med fina klänningar och kransar i håret! Och pojkarna är också uppklädda så klart! Hur sött som helst! :O)) Här kommer de första bilderna därifrån och jag kan lova er flera!

Sista bilden är från ”En slank han hit..en slank han dit..en slank han ner i diket” ;O)))

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Annika - Vilka härliga midsommarbilder!juni 26, 2010 – 5:58 f m

LissenTo - Helt otroligt stämmningsfulla midsommarbilder. Makalöst Anneli och så fint fångat med dina klara härliga bilder!

Ha en fortsatt trevlig midsommarhelg!
Kram Lissenjuni 26, 2010 – 7:10 f m

Fotograf Jenny Eriksson - Härliga bilder :)juni 26, 2010 – 8:45 f m

ulrica - Amazing :)

Jag ska be min pappa skicka bilder till mig som han tog på mig och min midsommarkrans som jag slet med halva dagen igår *S*.

KRAMjuni 26, 2010 – 9:38 f m

Emma - sista bilden är underbar! :)juni 26, 2010 – 10:47 f m

Ensamma mamman - Hoppas att ni hade en underbar midsommarafton. Kram!juni 26, 2010 – 11:11 f m

Rosa - Otroligt vackra bilder, som vanligt!juli 2, 2010 – 9:33 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*