Stalpet

Idag har jag varit i Stalpet utanför Aneby och sjungit! Jag har inte varit där förut men det var riktigt trevligt! Fantastisk natur har Småland! På bilden är Cristel och Pauline som också sjöng!

Själva konserten hölls på Stalpets café & Hantverksförsäljning och bilderna nedan är från omgivningen runtomkring!

På vägen hem stannade jag vid denna vackra kyrka som heter Säby. Säby är en liiiten by som är fantastiskt mysig och vacker!

Jag gick ett varv runt kyrkan och på muren låg denna kisse och vilade! :O))

Plötsligt hörde jag ett hysteriskt gapande av några fåglar och jag som är på jakt efter den perfekta bilden på en Trana följde ljudet så långt jag kunde och kom ner till vattet och där var den….kanske inte den perfekta tranbilden direkt ;O))

Den började skymma där på båtbryggan där jag satt och det var dags att åter sätta sig i bilen och åka hem!

Jag vill gärna till Småland mera för det är riktigt fint..jag kan inte påpeka det nog!! Vi har fantastisk natur här i Sverige. Det gäller bara att öppna våra ögon och sinnen och njuta!! :O))

För er som undrar hur konserten gick kan jag berätta att det gick INTE… Jag har en stor knut i ryggen och mår inte så bra och idag har jag fått chansen att börja träna igen…vilket naturligtvis är urbota dumt samma dag som konsert för jag blir totalt slut så när jag skulle sjunga blev jag blank i hjärnan, glömde totalt texten och tappade bort hur man läser innantill och bara sjöng fel och fel!! Men jag hoppas att ingen märkte det utan njöt av min fantastiska röst istället! ;O))

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Pippi - Visst är det vackert i Småland! Jag är född och uppvuxen där. Övergav det för min älskade man, men en del av mitt hjärta tillhör Småland 😉

Hoppas du får fler tillfällen att besöka detta landskapet

Underbara foton som vanligt!

Ha en fin dag

Kramaugusti 7, 2008 – 6:30 f m

pudelflicka - Vilka vackra bilder du har tagit på din tur till Småland.
Kram Hedvigaugusti 7, 2008 – 7:22 f m

AnnaKK - Jag är född och uppvuxen i en annan del av Småland, så just där du har varit har jag inte varit speciellt ofta. Men nu blev jag påmind om att där är fint! :-)

Förresten… Jag undrar om det inte är en häger du har fotograferat, alltså inte en trana…?augusti 7, 2008 – 9:41 f m

Anneli - Tack snälla vänner för era fina kommentarer!! Jag vill gärna mera till Småland och vem vet, en tripp kanske är närmre än jag tror! ;O)

AnnaKK: precis…inte direkt en perfekt TRANbild.. *hahhaha*

KRAM på er!!augusti 7, 2008 – 11:04 f m

Anna - Sv: Okej :) Tack så mkt!augusti 7, 2008 – 11:06 f m

Ditte - Jag sitter i Småland just nu och….visst är det fint här……………..men……………jag längtar bara till havet hela tiden………!
Också ser jag ingenting ju, bara en massa träd hela tiden! 😉

Jodå, det ÄR fint här!
Men snart vill jag hem igen.

Kram! / Ditteaugusti 7, 2008 – 2:07 e m

Laila - Vilka härliga foton.
Men den där perfekta tranbilden får du leta efter ett tag än… Men det var en himla läcker hägerbild! 😉augusti 7, 2008 – 4:49 e m

Camilla - Fantastiska bilder som du har visat de senaste dagarna. Håller med om att Sverige har en underbar natur som är väl värd att visas upp, du gör det bra!
Ha det bra
Camillaaugusti 8, 2008 – 12:36 e m

Anita - Här ska man gå in om man känner en längtan till vackra bilder. En underbar bildsvit med härlig text till.

Och att du glömde texten tror jag absolut inte gjorde något. Alla var säkert helt koncentrerade på din vackra röst. Och du verkar haft en härlig dag i Småland.

Ha det gott!

Kram Anitaaugusti 9, 2008 – 6:52 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*