I’m singing in the rain!

Jag blir så otroligt glad av regn…jag sitter med ett stort leende när det regnar! Mitt humör går upp i topp och livet helt enkelt leker! Det finns en sak som egentligen inte stämmer med denna bild och det är att jag använder paraply för det gör jag vanligtvis absolut inte! Älskar att vara ute och njuta av regnet… :O))) Men idag tog jag faktiskt fram paraplyet för att vara lite snäll mot kameran! :O) De bilderna kommer nog upp senare…någon gång! ;O)

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

a g n e s [ f o t o & v a r d a g ] - sv. TACK så hemskt mycket! 😀 😀
Kramjuli 15, 2010 – 10:01 e m

Johanna (en liten paus) - Vilken härligt glad bild – håller med om att regnet var riktigt skönt idag – båda mina grabbar blev helt till sig och sprang nakna runt huset och själv gick jag ut – utan paraply och njöt !
Ha en fin kväll !
Kramjuli 15, 2010 – 10:06 e m

Sök och du skall finna - Jag är likadan…gillar regn.

Bilden är toppen!

Ha det.juli 15, 2010 – 10:24 e m

george - We have the same weather – it’s Ireland what else can I expect? But I would like a bit of sunshine to try out my new camera (I don’t want to get it wet, yet)

Glad your happy again and celebrating with a nice bright photograph.juli 15, 2010 – 10:46 e m

Fotograf Jenny Eriksson - Åh det ser så härligt ut! Har här har det inte regnat på veckor, (undantag i natt då jag sov) men jag hoppas att det kommer ett sånt där härligt sommarregn snart :)juli 16, 2010 – 8:44 f m

Annika - Vilket härligt glatt foto!!juli 16, 2010 – 10:47 f m

Linda - underbart:)juli 16, 2010 – 7:52 e m

Helena Kulle - Haha, du är tokig du :)
Vilken ”sprallig” bild. Glad för din skull att du har fått lite svalka och regn.
KRAMjuli 16, 2010 – 8:28 e m

Eva-Lenas Photo - Blir skönt glad av den här inspirerande bilden, ser helt galet underbart ut att springa där i regnet :)

Kramjuli 17, 2010 – 6:48 f m

Frida - vilken snygg rörelse i bilden o regnet är så fint fångat. som vanligt fina färger!! :)
kramjuli 17, 2010 – 7:41 f m

ulrica - Solklart en av de härligaste bilder jag sett på länge!!!!!

KRAMjuli 20, 2010 – 6:26 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*