Tänk om….

…alla kunde ta sig tid att stanna upp och bara vara. Utan krav och måsten…för en stund glömma bort sina egna fel och brister och bara ägna sig åt naturens stillhet. Njuta av alla vackra former, mönster, varelser och ting som vår fantastiska natur och omgivning har att bjuda oss! Ignorera alla fördomar och låta de negativa tankarna passera omärkt förbi. Bara låta sig fyllas av det njutbara i all sin enkelhet o vara tacksam för att vi kan och får uppleva.

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Mattias Wirf - augusti 11, 2008 - 11:14 e m

Ja verkligen. Svårt att komma åt den känslan ibland :( Men vissa gånger i naturen känns det så.

AnnaKK - augusti 12, 2008 - 6:33 f m

Men det är nog ungefär (iallafall) det jag gör när jag tassar ut i naturen tillsammans med kameran…? Då stänger jag av allt annat och bara är i nuet… :-)

Camilla - augusti 12, 2008 - 8:38 f m

Håller med, jag känner så när jag ger mig ut i naturen med min kamera.
Ha det bra
Camilla

Malin H - augusti 12, 2008 - 1:07 e m

Som vanligt mycket kloka rader. Jag resonerar på samma sätt, fast ibland fastnar man och börjar grubbla en massa och så alla dessa måsten… då är det liksom dags att åka ut och sätta sig vid en björk och lyssna på vad den har att säga.

Ha en riktigt fin dag!

Lola - augusti 14, 2008 - 9:18 f m

Väldigt fina fotografier du har, den här var ju väldigt Wow. Synd bara att man behöver copyright märka sina foton om man vill behålla rättigheterna över dom. Eftersom det inte är så snyggt menar jag.

Anneli - augusti 14, 2008 - 5:06 e m

Mattias: Ja men visst är det svårt att göra det…men med träning och lite manipulering av sig själv går det lättare! Och prioritering så klart! ;O))

AnnaKK & Camilla: Jag känner också så när jag är ute..tyvärr när livet börjar spinna på högvarv blir det allt längre mellan små lyckostunder!

Malin: Jo, och när man hamnar i dåliga cirklar är det då man mest behöver det men det är svårast att ta sig för!! Att bara vara!! Men en björk rekommenderar du alltså? Själv är jag mer av en ekmänniska!! De är så gamla och kloka!! ;O))

Lola: Vad roligt att du hittat hit och gillar mina bilder! Särskilt denna! ;O) Jo, copyrighttexten tillför väl inte bilden något särskilt fint men ändå! Jag gillar det!

KRAM på er allahopa och lycka till med varandet!

Malin H - augusti 14, 2008 - 9:43 e m

Jag är en björkmänniska så det är ju klart jag rekommenderar att sitta vid en björk… ;)) Men jag gillar ek också. :)

//M

Anneli - augusti 14, 2008 - 9:48 e m

Ja, det är klart! Jag gillar björkar också! De är otroligt vackra så jag förstår dig! :O))

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*