Inför med Louice & Christian

Jag älskar hösten och dess ljuvligt sprakande färger! Att dessutom få två så vackra människor som Louice och Christian framför kameran i denna höstmiljö är så klart en lyxig dröm som slagit in! Och som kommer slå in igen om två veckor när jag fått äran att föreviga deras bröllopsdag! Dessutom ska jag sjunga på vigseln och de har valt två vackra sånger som jag ser så framemot att få sjunga i en kyrka med magisk akustik!

Idag har jag varit i kyrkan (förvisso annan) och övat och så har jag lite senare träffat Louice och Christian för att besöka de platser där vi ska ta porträttbilderna på den stora dagen! De är så otroligt fina tillsammans…det bara glittrar i ögonen på dem båda när de ser på varandra och det gör mig så glad! Jag är övertygad om att det kommer bli så bra…så vackert och jag ser såå framemot denna dag! Vilket jag är helt säker på att även Louice och Christian gör! :O)

Det är så underbart att få vara bröllopsfotograf såhär! Att få äran att föreviga någons bröllop…den största dagen i deras liv! Jag är så glad att ni vill ha mig…både i sång och fotografering! Tack snälla Louice och Christian…nästa gång vi ses är det i kyrkan under vigselakten… :O))

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Bombshell in a Nutshell - Underbara bilder 😀oktober 9, 2010 – 12:38 e m

Sebastian - Vackert! Ser verkligen fram emot att få se bröllopsbilderna sen =)oktober 9, 2010 – 3:13 e m

Louice - Tack underbara du! Vilka underbara bilder det blev. Det här är just därför vi vill ha dig..du har en underbar begåvning och personlighet. Längtar tills vi ses igen och ska dessutom få uppleva din stämma på vår stora dag :-)kram Louice o Christianoktober 9, 2010 – 3:15 e m

Pia - Underbara bilder, som vanligt!

Åhh vad jag hoppas på att få höra dig sjunga någon dag!

Ha en underbar helg!

Kram Piaoktober 9, 2010 – 9:41 e m

Morgan - Fantastiskt fina bilder!
Morganoktober 10, 2010 – 9:16 e m

SAn - Wow, vad fina! :O Vad fotar du med för kamera? Riktigt kärleksfulla bilder!oktober 10, 2010 – 10:48 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*