Krock och smitning….

Jag blir så förbannad!! Igår när jag skulle till jobbet så var jag med om en krock med en annan bil! Inget allvarligt för mig men min bil blev intryckt! Jag blev lite chockad måste jag säga men ändå…jag stannade bilen…klev ur och kollade var den andra  bilen var coh den hade också stannat! En tjej satt i bilen, tittade på mig och var på väg ut! Jag ser detta och tänker inte mer på saken utan väntar på att hon ska ta sig till trottoaren där jag står och väntar! Men hon beslutar sig för något helt annat och tar sin bil och sticker! HON STICKER!!!! IDIOT!!! Ja…jag tycker hon är en idiot och jag kan säga helt och fullt att jag är jävligt arg på henne! Man gör inte så! Hon var så medveten om att jag stod och väntade på henne då vi haft ögonkontakt men ändå väljer hon att ge sig av! För mig HELT obegripligt!!

Det enda jag kan tänka mig är att hon förstod att det var hennes fel och att hon skulle få betala allt och det hade hon ingen lust med så därför stack hon istället!!!

Så nu står jag här med en skadad bil…inga pengar att laga bilen för…och heller inte någon som tar ansvar för sin del!

Som om detta inte är nog är det helt hopplöst att anmäla sånt här till polisen! Ringde tre gånger till polisen, varav varje gång det var 30 stycken innan mig i kö och varje gång kopplade de bort mig! Till slut fick jag åka till polisstationen och sitta där och vänta! När jag väntat där i tio minuter så stängde de!!!!! Där satt jag och två andra och blev bortskyfflade! Som tur är tog nattreceptionen över (vid halvfyra på eftermiddagen) så jag kunde få iväg en anmälan! Det enda positiva denna dag var polismannen jag fick prata med som var supergullig! Vänlig, förstående och tillmötesgående! Tack snälla!

Är det någon som sett en olycka i Bergsrondellen i Linköping igår vid 14-tiden och som vet vem denna kvinna är får ni gärna höra av er! Hon bör också ha en skadad bil! Eftersom jag var så säker på att hon skulle kliva ur bilen tog jag aldrig registreringsnumret och minnet är som en guldfisks så jag vet inte ens vad för märke på bilen det var! En mörk, förmodligen någon slags kombi fast i liten modell! Kvinnan var ganska ung och hade mörkt hår!

Jag har verkligen inte råd med detta så jag är så arg…ledsen…förbannad…och chockad över att människor betér sig på det här sättet! FY *SVORDOM*!!!

SNÄLLA…är ni med i olyckor…stanna och prata med den som är med i olyckan med er! Oavsett om det är ert fel eller den andres! För detta är verkligen inte schysst!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Maskrosmor - Sv – tack för din kommentar i min blogg med rubrik ”Jag är stolt”.

Din kommentar uppskattas mycket och jag blev glad av att läsa den.

Jo, jag har ett stort socialt nätverk såväl i verkligheten som på nätet.

Vad som var orsaken till att jag hängdes ut vet jag inte. Antagligen kombinationen, frisyren, färgen och att jag är mamma. Det stack väll i ögonen på någon stackars mamma som själv ville testa nytt men inte vågade etc så då blev jag hackkyckling i stället.

Men jag är intet för intet ett maskrosbarn.oktober 12, 2010 – 8:12 e m

SAn - Fyfan vad tradigt! Sånt får bara inte hända.. Jag har varit med i ett par mindre bilolycker och båda gångerna så har folket kommit ut och tagit sitt ansvar. Sjukt hur man inte kan göra det.. Jag hade varit rädd för vem som sett det, kanske tagit regnr eller vad som.

Men ditt försäkringsbolag, vad säger dom om detta? Det kan ju inte bara bli du som ska betala..Det är ju helt sjukt isf!oktober 12, 2010 – 8:14 e m

LissenTo - Fy fasen……….
Jag skulle också bli ledsen, förbannad och besviken. Sådana här gånger borde någon sorts försäkring gälla. För är man helt oskyldig, varför ska man stå med en massa utgifter när man betalar mkt försäkringspengar.

Tur du träffade den trevliga polisen iallafall.
KRAM Lissenoktober 12, 2010 – 8:16 e m

Maskrosmor - Du tänkte inte på att ta regnumret?

Polisen SKA ta emot din anmälan.

Detta är förvisso inte exakt samma eftersom vår bil stod parkerad och vi var till affärn när någon drömde upp sin vita bildörr i vår dörr så det blev en ful buckla.

Vi polisanmälde det. de måste vi eftersom försäkringsbolaget kräver det. Annars blir det dyrare än självrisken för vår del att reparera.oktober 12, 2010 – 8:16 e m

Stefan - Dra på trissor!

Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Fast det är väl egentligen inte konstigt att handla irrationellt när man varit med om olycka. Dock inte något att skylla på och lika fel såklart.

Jag blev nyfiken och googlade på smitningsolyckor och det är sällan en rolig historia.

Och om man då ska lägga till vilket tråkigt bemötande Polisen gav dig så blir det ännu mer tragiskt.

Jag håller tummarna att Trafikförsäkringsföreningen står för din självrisk och att det slutar lyckligt.

Kramoktober 12, 2010 – 8:18 e m

Malin Svanelind - Fy fasen va svinigt gjort av henne!!! Hoppas hon åker dit för smitning! Om du haft lite lack på din bil fr hennes hade du kunnat göra ett lack test..
Lycka till!!! Kram Moktober 12, 2010 – 8:19 e m

Maskrosmor - Det är dessutom smitning och det är straffbart.oktober 12, 2010 – 8:19 e m

Anneli - A'la Foto - SAn: Eftersom jag inte har en motpart så blir det snarare en fråga om hur mycket jag får betala!

Maskrosmor: Jag läste regnumret och såg att hon var på väg ut och omedvetet blev det så att jag då inte lade det på minnet…tyvärr!

Stefan: Visst är det så att i en olycka kan man reagera hur märkligt som helst! Tappa minnet…som jag alltid gör! Lita på människor man inte ska lita på…som jag också gör! Och med all säkerhet också smita! Det har jag aldrig gjort! Ja jag hoppas också att trafikförsäkringsföreningen kommer fram till det!

Malin: Min bil är full av den andra bilens lack! Hur tänker du med det?

Tack alla snälla för er tröst och era ord! Jag kan inte själv förstå hur klantig jag är som inte tog regnumret oavsett om hon var på väg ur eller inte! Man ska inte lita på andra människor någonsin…allra minst i en olyckssituation! :O(

Kram på er alla!oktober 12, 2010 – 8:31 e m

Madde - fan va arg man blir. Att det finns sådana människor övergår mitt förstånd. Om det hade varit deras barn eller dem själva, undrar om de skulle vilja att den andra föraren gör likadant då?! Usch va arg man blir!!!oktober 12, 2010 – 8:31 e m

EmbLeM - Vilken fin blogg!
Mjuka fina färger :)oktober 12, 2010 – 8:34 e m

♥ FOTO ♥ Just Another Crazy Blonde - With Just Another Stupid Blog - Fan vad tråkigt och dåligt gjort av den där tjejen! Man stannar väl för sjutton? FY för såna människor!oktober 12, 2010 – 9:38 e m

Kerstin - Din stackare, jag hoppas att du får hjälp av försäkringen. Det är otroligt dåligt av henne att bara sticka. Har själv varit med om samma sak, men jag hade tur nog att ha reg.nr så det var bara för polisen att åka hem och prata med kvinnan som kört in i min bil.
Hoppas att allt löser sig för dig.
Sköt om dig.oktober 12, 2010 – 9:53 e m

Anette - Dette var jo helt forferdelig. Jeg håper inderlig at du finner den skyldige, og jeg fatter ikke hvordan mennesker som dette får sove på natten. Kram&klem fra Anette :)oktober 12, 2010 – 10:03 e m

J e n [fotografi] - Fotograf i Västervik - Fy faan, jag förstår att du är rasande! Jag skulle vara mer rädd för att smita än o stanna och stå för det. Skulle man hitta henne åker hon ju på ännu mer! Jäkla nöt!oktober 12, 2010 – 10:08 e m

Fotograf Matilda Bäcker - Sååå dålig stil av henne!!Hoppas allt löser sig för dig!oktober 13, 2010 – 8:36 f m

Matilda - sjukt! vem fan gör så?oktober 13, 2010 – 10:11 f m

Cat - Men vilken idiot! Hur får man ens för sig att göra något sådant? Hoppas det löser sig och att de får tag på henne.

I övrigt: Jo, min kanin är minst sagt busig. Du tar grymt fina bilder!oktober 13, 2010 – 10:14 f m

Michelle - Vilka jävla idioter det finns. Blir galen när jag läser det du skriver. Kan tänka mig hur du kände just då och känner just nu. Jag skulle stått där och inte vetat vad jag skulle tagit mig till hade nog velat skjuta människan. Fy för såna som aldrig kan tänka på hur det känns för någon annan, idioter!oktober 13, 2010 – 1:02 e m

♥ Sussi - En samisk fotoblogg ♥ - WOW vilka helt fantastiska bilder du hade här inne 😀 Hit kommer jag helt klart återkomma. Älskar inspirerande bloggar!oktober 13, 2010 – 2:57 e m

Nicole - Fy fan vad dåligt och oschysst!! :(oktober 14, 2010 – 2:56 e m

Linda - fy va tråkigt!! ush .. blir så arg för din skull:(oktober 14, 2010 – 8:42 e m

Jesper Mattsson - Helt underbar bild!! En bild som verkligen tilltalar mig..oktober 29, 2010 – 4:39 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*