Får man….?

Jag vet att julen redan varit och att jag är lite försenad med såna här bilder men jag har inte varken haft någon gran hemma eller kunnat fotografera någon annan så nu efter jul fixade jag några bilder… Inte ens julen hade jag med kameran då min familj inte gillar mig med kameran! ;O) Så det blev några dagar sent!

Julen har däremot varit supertrevlig…faktiskt bland de bästa på många år och det känns jättehärligt! Trivsamt och trevligt och alla var glada! Maten var god och paketen var fina….och många! Eftersom detta är så sent så kommer med all säkerhet en bild på någon julklapp också…kanske i januari… Jag har nämligen inte öppnat alla än för ett paket var så fint så det skulle jag fotografera men har inte gjort det än….så spänningen finns kvar! :O))

Hoppas ni alla haft en fin jul! Och att dessa melladagar är härliga… :O)

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

smultris - jag är fortfarande lika fascinerad av dig och din talang, du har en gåva och jag avundas den…

shit så vackert allt blir i din lins.december 28, 2010 – 11:04 e m

Eli [FOTO] - Mycket vackra bilder i headern!december 29, 2010 – 12:54 f m

Maria - Vackra bilder som vanligt! Härligt att julen varit bra. Önskar din en lika härlig nyår! Kram Mariadecember 29, 2010 – 9:02 f m

Madde - Vackra bilder:) Önskar jag kunde ta sådana julbilder:)december 29, 2010 – 9:35 f m

Ninnis fotoblogg - Åh vilka fina bilder!december 29, 2010 – 10:46 f m

J I L L I Z - Måste säga att du har riktigt nice blogg asså!!!december 29, 2010 – 11:48 f m

Adelina - FIn blogg!december 29, 2010 – 12:23 e m

Louise (fotoblogg) - Spelar ingen roll hur många gånger man går in på din blogg, man hittar alltid något nytt som är lika snyggt!
Din kvalité på bilderna är verkligen underbar. :)

Gott nytt år, och jättefin blogg!

/Louisedecember 29, 2010 – 3:38 e m

Michelle - Hehe va rolig du e :) Måste ju öppna 😉december 29, 2010 – 6:11 e m

Annelie - Ååååååh vilka härliga bilder! Vilka färger! Underbart!december 30, 2010 – 8:02 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*