Får jag fresta….?

Jag hittade en ny chokladsort i butiken häromveckan och var tvungen att köpa den….dels för att jag gillar att fotografera de nya omslagen som är fina och dels för att jag blev nyfiken på smaken! Idag har den hamnat framför kameran och även i munnen! Det är en vanlig ljus chokladkaka med små mangobitar i. Där bitarna är är det lite krispigt och syrligt och det bryter fint av mot chokladen. Jag är inte förtjust i frukt, varken i kakor eller choklad men här tycker jag det fungerar. Dock åt jag bara två rutor och kommer aldrig mera köpa den! ;O)

Har ni smakat och i så fall, vad tycker ni? Är den god? Smaskens? Äcklig? Berätta!!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Malin - Jag har smakat den och jag totalälskar den, mums! 😀mars 20, 2011 – 9:23 e m

Yasmine - Nej usch, inte alls min smak! ^^mars 20, 2011 – 9:24 e m

Kerstin - Jo, jag fick hem den där gratis via Marabou på Facebook. Det är nog en dryg månad sedan den kom i brevlådan men jag har inte riktigt haft suget att smaka den. På nåt sätt lät det inte gott. Men förra veckan tog jag min första bit och kunde konstatera att det där är inte min smak. Den kommer inte att köpas av mig. Din bild är sååå mycket finare än vad chokladen smakar bra. :)
Ha en fin vecka.mars 20, 2011 – 10:31 e m

Jen Fotografi - Fotograf i Västervik - Tyckte den var helt underbar! Enda felet var att det var för få mangobitar =)mars 21, 2011 – 1:34 f m

adiosmf - provade den idag :p
och tyckte om den verkligen 😉mars 21, 2011 – 3:46 f m

Amanda - Den ser god ut i alla fall! 😀mars 21, 2011 – 3:49 e m

Ann-Sofi - Jag tyckte inte alls om den här chokladen. Jag älskar mango och jag älskar choklad med tillsammans blev det inte alls bra tyckte jag. Jättefint foto har du fått till:)mars 21, 2011 – 3:50 e m

SOFI - fotoblogg - svar: Jag har ingen aning om vad det är för ras, min faster var bara kattvakt. Men jag tror att du har rätt! :)mars 21, 2011 – 7:36 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*