Dagens blomma

Idag var min tanke att spendera tid i skog och mark tillsammans med blåsippor, Vårlök och andra vackra vårblommor…kanske till och med en och annan Vitsippa…men istället har jag spenderat dagen med min mamma och Frida och det har varit supermysigt! Vi har också rastat alla katterna men det får bli ett annat inlägg för annars kanske det blir för mycket katter i bloggen! ;O) Vi har också suttit ute och ätit och spelat kort…mysigt till tusen! :O)

Men en och annan blomma har kommit framför min lins i alla fall och detta får bli dagens blomma. Är det någon som vet vad denna heter?

Jag fick också ett paket av Frida. Det måste vara det gulligaste paket jag någonsin fått. Paketet innehåll ett par superfina örhängen! Tack snälla söta! Glad gör du mig! :O))

Frida och jag satt hela kvällen och sjöng…massor av roliga låtar! Hon är verkligen duktig på att komma ihåg text…vilket jag måste erkänna att jag inte är längre! :O/ Men vi sjöng så mycket så när jag åkte hem hade jag ont i halsen och det har bara blivit värre! :O(

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

becca - Svar: Ja, det står farmor på ena sidan och mormor på andra sidan. Klart en kille kan ha det? Det är ju en hyllning tills sin farmor och sin mormor för de är viktiga person i hans liv.april 12, 2011 – 8:06 f m

m i l l a h . s e - Har inget namn på blommorna, men min morfar kallade dem för ”Gröt med mjölk” 😀

Ha det gott!

PS!
Rasen är Bichon Havanaisapril 12, 2011 – 8:47 f m

becca - Svar: Såna halsband är verkligen speciella :)april 12, 2011 – 12:00 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*