Kattungarna 8 veckor!

Hjälp vad tiden går. De är så stora nu mina bebisar! Tiden spenderar de hoppandes sidledes, jagande mina byxor, sittande i mitt knä antingen lekandes eller sovandes, bråka med mamma, smyga på Tufsen, käka på sånt som inte får käkas på (sladdar osv)…och så växer de så det knakar! Verkligen knakar…det hörs!!! Och snart är de lika stora som mamma Vippan och Tufsen. Jag vill njuta mer…snälla, stanna tiden ett par månader just nu….

Rasen är Helig Birma och det är en tjej och kille som faktiskt nu fått namn. Tjejen som är den vänstra, brunmaskad, heter Jezzibel och pojken, då den högra, chokladmaskad, heter Pinocchio. Jag har gått ifrån mitt vanliga namnsystem och dessa kommer faktiskt heta detta även i stamtavlan…med stamnamnet före så klart! Stamnamnet är S*Tazzeli:S

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Tess - maj 26, 2011 - 12:44 e m

Sv: Tack Anneli för dom värmande orden! :) Då är jag ju inte helt ute och cyklar i alla fall! :). Kissarna är bara sååå söta 😉 / Kram

Fotograf MissJeni - maj 26, 2011 - 12:53 e m

Vilka tuffsbollar dom har blivit 😀 Har dom blivit tingade redan? :)

Jen Fotografi - Fotograf i Västervik - maj 26, 2011 - 12:53 e m

Jag håller med, stanna tiden! Vill ju hinna njuta av många mer kattungebilder :) O vilka fina namn de fått! Perfekta ju! =)

Simon Glimholt - maj 26, 2011 - 4:36 e m

Sv; Tack så mycket! Du är faktiskt den enda som förklarar lite mer om varför du tycker att min bild var bra, jag tycker om när man skriver lite mer till någon än att bara skriva ”fin bild”. :)

Camilla - maj 27, 2011 - 6:24 f m

Så söta!!!

Ha en skön helg
Kram

Nanna - maj 27, 2011 - 9:50 f m

åh nej men se vilka fina små kissar! Hjärtat tog ett skutt när jag såg bilden =^.^=

Vackert foto också, är det du själv som är fotografen?

Pysselfarmor - maj 27, 2011 - 12:13 e m

NU fick jag ett STOOOOORT HA-begär..!!

Förstår verkligen att du vill stanna tiden nu med dessa gosiga ull-bollar!

JE Ögonblick & Känsla - maj 27, 2011 - 8:06 e m

Jösses så söta! Fantastisk bild, du är så duktig på att få ögonfärgerna att verkligen lysa :)

Fotograf Malin Johansson - juni 1, 2011 - 2:43 e m

Guuud så sött!

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*