Fjädern

Jag bara älskar att fotografera fjädrar som jag hittar i naturen. Jag tycker fjädrar är så otroligt vackra och ofta ligger de så fint…nästan som de svävade!!
Så varje gång jag ser en fjäder och har kameran med mig vill jag fånga den på bild och så även idag! Så jag kastade mig som vanligt ner i gräset men denna gång bestod det inte av gräs utan av Tistlar & Brännässlor!!! *Hmmm*

Så det stack och kliade rätt mycket i min bak…och så lade jag mig ner…för när jag vill kommit ner i sittande var jag ju tvungen att stå ut länge nog för att få till bilden…och när jag skulle resa mig upp igen hade hela håret fastnat i Kardborrar!! *irriterande* Men jag slet bort det och mitt hår är ganska helt…fick inte med mig för mycket onödigt hem men baken sticker fortfarande!! :O( 

Men en bild på fjädern blev det… Jag gillar den mycket….men frågan är om det var värt besväret!! ;O))

Vad tycker ni?

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Ditte - september 10, 2008 - 9:25 e m

Mmmmm! Mumsigt mhusntinngnay fnhäm rjgejrjj..eh…ursäkta men jag fick lite hjälp av en katt att skriva på tangentbordet…..

Mumsigt mustiga färger, skulle det stå! Verkligen sköna färger och härligt silkeslent och mjukt, både i bakgrundens färg och yta samt i den mjuka fjädern, som nästan lite brutalt kontrasteras mot det taggiga och vassa.
Riktigt läckert må jag säga!!

Så det var allt värt lite svid och kli — för jag känner ärligt talat ingenting av det…. 😉

Kram! / Ditte

Daniel - september 11, 2008 - 9:33 f m

Jätte fint, man blir lugn å salig!

Camilla - september 11, 2008 - 1:31 e m

Klart att det var värt besväret!
Ha en skön helg
Camilla

Maria - september 13, 2008 - 3:13 e m

Ja det var verkligen värt besväret. Mycket fin.

mvh Maria

Anneli - september 18, 2008 - 5:11 e m

Ditte: Klart kissarna ska hjälpa till vid tangentbordet! ;O)
SÅ du känner inget av min smärta alltså…konstigt! ;O))

Daniel: Tack, vad gullig du är!

Camilla & Maria: Jo, såhär i efterhand…dagar senare när kliandet slutat ser jag att det var värt det!!

Tack för att ni gillar min bild! Glad blir jag!

KRAM!

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*