Såååå nöjd!!!

Jag älskar Tofsvipan och har spanat in den i flera år och velat fotografera den. Det är inte det lättaste! Den är så rolig när den flyger omkring och jag tycker den är så söt! Häromdagen kom jag till ett ställe där det fanns tre Tofsvipor på samma plats och de verkade vara fast övertygade om att stanna där….även ifall jag klampade in på området (vilket jag så klart gjorde väldigt försiktig och bara i utkant. Då fick jag i alla fall tillfälle att äntligen få fotografera en av dem och då fick jag denna bild och jag är SÅÅÅÅ NÖJD!!! :O)))))

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Lova - juni 14, 2011 - 10:35 e m

Läckert! Jo, dom är fina och roliga :)

Annika K - juni 15, 2011 - 5:57 f m

Åh, vad häftigt!! Fågelfotografier fascinerar mig av nån konstig anledning otroligt mycket! Tofsvipan måste ju vara svår att fånga i flykten, de flyger ju omkring så flaxigt liksom :-) Jätteläcker bild!

becca - juni 15, 2011 - 7:16 f m

fint !!

Solin - juni 15, 2011 - 7:29 f m

gud vad snygg blogg hörruu!

Vinterhagen - juni 15, 2011 - 7:38 f m

Jag förstår att du blev nöjd! Super snygg bild :)

Annelie-Huskvarna (Singapore) - juni 15, 2011 - 9:22 f m

Hej!
Förstår att du är nöjd med din bild, vem skulle inte vara det ;)!
Så läckert med den vinklen mot himlen och vilken skärpa på fågeln.
Skickar med länk från fotobloggen på min morgonpromenad och blomman.
Tror att det är en likadan eller?
Vet du vad den heter?
Ha en bra onsdag/ Kram

Antonia - juni 15, 2011 - 11:08 f m

Du var tamejfan riktigt duktig på att fota!

Emma - juni 15, 2011 - 11:34 f m

Jättefin! =)

Lena - juni 15, 2011 - 10:15 e m

Riktigt fin bild, vacker fågel det där! :)

fjällripan - juni 16, 2011 - 1:47 f m

Fantastisk bild! det ser ut som om den stannat upp i luften så att du skulle få ta en bild :) Vackert!

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*