Kattungarna ~ 5 månader(-ish)

Idag har det varit en allvarens dag hemma hos oss! Det har varit fotograferingstid….kissarna skulle visa sig från sin allra bästa sida, inte busa, sitta snällt och le….Ni vet…le med ögonen som alla duktiga modeller kan! Som om detta inte var nog skulle de också samspela….sitta trångt på en vacker pediestal och inte överglänsa den andra! Men ni vet hur syskon är….bråk, bråk, bus och bråk!!! Hela tiden!!! ;O))))

Kattungarna har blivit stora nu! De är ungefär 5 månader (varken vågar eller orkar räkna efter exakt). Pinocchio som är den ljusaste av dessa tre är chokladmaskad. De andra två är brunmaskade och mor och dotter är så lika varandra. Det är svårt att se skillnad på dem redan nu…hur ska det då bli när Jezzibel är vuxen! Och så klart är rasen Helig Birma! :O)))

Visst är de vackra mina fina älskade kissar??

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Mandy Lou - Å, så skjønne og vakre de er! Blir helt betatt. Tenk om mine to kunne posere like fint. :)augusti 25, 2011 – 10:28 e m

Oskar - Sjukt söta!! Ögonen är så vackra!augusti 26, 2011 – 11:36 f m

smultris - men vilka modeller alltså.

du är otrolig på att fånga dina små varelser så vackert…augusti 26, 2011 – 12:21 e m

becca - Gud vilka sötnosar !augusti 26, 2011 – 2:16 e m

Kattis - Hur många är dom egentligen? På vissa foton är det två som har mycket brunt och på andra två med lite brunt? :)augusti 26, 2011 – 4:21 e m

Kattis - Glömde ju säga att både katterna och fotona är fantastiskt vackra!augusti 26, 2011 – 4:21 e m

Julia - Ååååh så söta!!! :))augusti 26, 2011 – 5:11 e m

Adine - Att de låg sådär på pallen 😀 Grymt söta!augusti 26, 2011 – 6:03 e m

Kattis - Ja, det var verkligen döläckert gjort!! Så skickligt, tänkte inte alls på det (kollade från mobilen först), men nu ser jag ju på sista bilden att ena katten är lite avklippt på högersidan… Läckert! 😀 Och jag önskar verkligen att jag hade en birma, har velat ha en i flera år, men sambon vill inte ha innekatt och det känns inte så himla bra att låta den springa runt här hemma i omgivningen med bussgata och tätt mellan grannarna… :(augusti 26, 2011 – 9:21 e m

Jen Fotografi - Fotograf i Västervik - Otroligt vackra bilder och kissemissar! O jag fattar fortfarande inte hur du lyckas, mina skulle aldrig sitta still så där! 😉 kram!augusti 27, 2011 – 12:59 f m

AMEERA - Det är de verkligen!!augusti 27, 2011 – 10:17 f m

Lillian - Vilka vackra pissar du har!augusti 27, 2011 – 3:03 e m

Madde - åh, de är ju så otroligt fina dina älsklingar!!! Att du får dem att sitta så fint när du fotar dem övergår mitt förstånd. Önsskar mina gjorde det, kanske ska skicka dem till dig på en kurs:)augusti 28, 2011 – 7:48 f m

My Vestlund - Aw, så söta modeller!!augusti 30, 2011 – 2:18 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*