My field of dreams

Det här är mitt drömfält! Jag åkte förbi det första gången för över ett år sedan och jag något gjorde att jag fastnade för det! Men jag tog mig aldrig tiden att stanna och fånga det på bild. Min dröm är att få ha en modell på denna plats…det tror jag skulle bli superfina bilder då! Jag hoppas att fältet kommer vara lika fint i år som det var hela förra året! Det var lika vackert oavsett årstid! Till och med i somras var det fint! Det har sån färg i sig! Jag älskar detta fält! I år SKA jag matcha en modell med en fin dag och detta fält och det kommer bli så roligt! :O)) Tills dess får ni njuta av dessa bilder som är tagna på nyårsafton. Den dagen tog jag mig tid att vandra på detta fält för det var en fantastiskt vacker frostig dag!

Kylan har kommit tillbaka…eller kanske med större kraft än vi sett tidigare denna vinter! Fast utan den vackra frosten. Hoppas den finns i morgon. Då kanske jag och kameran kan ta oss en tur! :O))

Finns det någon som vill ställa upp som modell i mitt fält så hör av er! Jag är öppen för förslag! :O)

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

becca - vackra bilder! Blir frusen av dem ! 😉januari 31, 2012 – 10:08 f m

Lena - Åh vilka fina bilder, ser ut som ett toppnfält. Kan tänka mig att det skulle bli vackra modellbilder om du fotograferade där.februari 5, 2012 – 11:23 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*