Killar, framför kameran med er!

Någon frågade mig för ett tag sedan varför det nästan bara är tjejer på porträttbilderna jag har! Svaret på den frågan är enkel. Killar vill oftast inte stå framför kameran och det känns inte heller som killar har samma behov av att förstärka sin självkänsla genom att få fina bilder på sig själv så det är helt enkelt inte många killar som frågar efter en porträttfotografering. Tyvärr!! Det vore skoj att få uppdatera den delen av portfolion med några killar så se hit…hör av er! Våga ta chansen! Skit i vad som är ”normalt”, vad som är manligt eller anses omanligt! Fina bilder på sig själv tycker jag alla borde ha och jag kan garantera två saker.
Just fina bilder och att vi kommer ha så otroligt roligt!! Det är ett löfte! :O))

På bilderna syns Eric och är tagna på införfotograferingen före hans bröllop med Christel!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Mia - april 22, 2012 - 1:03 e m

Ja det är inte många killar man får till att ställa sig framför kameran.. Iaf inte frivilligt.. Är det någon man får chans att plåta så är det någon mamma som tvingat dit sin son när det är konfirmation eller student =)

Hoppas du får fler killar som vill fotas..

Kram Mia

Becca - april 23, 2012 - 5:28 f m

Jättefina bilder! och håller med, fler killar framför kameran!

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*