Andrum

Hobby. Vilket svårt ord. Och fult! Inte själva innebörden av ordet utan just ordet…hobby….men i min tolkning blir det då en macrobild för det gör jag när jag behöver koppla av…eller när jag känner att jag behöver få utlopp för någonting. Det är mitt sätt att få kraft! Det är kanske inte en hobby i rätt bemärkelse…det är mera ett levnadssätt! Ett sätt att andas….andrum!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Pysselfarmor - Jättefin bild och just andrum kan man få i andra hobbies också för det är en form av skapande att fotografera precis som när man stickar, målar eller kör motorcykel. 😉september 11, 2012 – 5:58 f m

Eva - Vackert foto!
Och jag känner igen mig i det du skriver!september 11, 2012 – 6:15 f m

Carina - inspirera - En härligt avkopplande hobby…
vackert blir det dessutom!
Ha en trevlig tisdag.
Kramen.september 11, 2012 – 6:35 f m

Pumita - Haha, du har rätt. Hobby använder jag nog aldrig… när jag tänker efter. Passar inte i min mun. Hur böjer man t.ex. Hobbisar eller? 😉

Men tolkningen och fotot får MVG av mig! :)september 11, 2012 – 8:29 f m

Ica Ganestål - Tror en hobby kan vara ett sätt att andas för de flesta. Är man kreativ person behöver man få utlopp för det, genom sin hobby. Själv ”pysslar” jag på alla möjliga sätt: syr, inreder, papperspysslar, planterar, mm. Då andas jag. Och rensar hjärnan. Och får inspiration och livsglädje. /Icaseptember 11, 2012 – 9:47 f m

Gitte - Nydelig!!! Mye livskraft i dette bildet!september 11, 2012 – 10:20 f m

Hanna - Oerhört snygg macrobild, man ser verkligen livskraften i bladet. Att fota är nog en hobby för oss alla som deltar i dessa utmaningar :0)september 11, 2012 – 12:41 e m

Monica - Så utrolig lekkert, Anneli! Og så flotte ord…. ”Inte en hobby- men et sett at andas” Nydelig sagt!
:)september 11, 2012 – 2:02 e m

Rantamor - Kan ju förstå att du har fotografering som hobby…
och du är fantastisk på din hobby.

Tjingelingen.september 11, 2012 – 2:02 e m

Mormor - Pusterom hørtes fint ut.
Det er vel det man får :-)
Takk for nydelig bilde.
Ha en deilig pustepause.
Mormor

http://www.starbear.no/mormor/2012/09/11/hobby-jo-da-men-hvilken/september 11, 2012 – 7:14 e m

Birgitta - FOTO chip - Så vill jag nog gärna se på hobby också – man ska känna flow :)september 12, 2012 – 1:15 f m

ormbunke - Jag tror vi är helt överens.
Det är en känsla att skapa något utav det man gillar mest. Att fotografera.Ha de gott.september 12, 2012 – 4:59 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*