Gammal som ung

Studenten är en tid för lycka! Och har man väl fått studentmössan ska den bäras! Denna söta farbror såg jag på studenten i Motala. Han var med all säkerhet där för att filma sitt barnbarn! Visst är det en härlig känsla! Lycka över att få följa sitt barnbarn på denna resa som studenten faktiskt är! :O)))

Studenten – Linköping – Motala – Studentporträtt

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Kerstins foto - juni 24, 2012 - 11:48 e m

Åååh, vilken gullig farbror och vilken fin bild. Du har fångat känslan! :)
Må så gott.

Fotograf Anita - juni 25, 2012 - 9:14 f m

Vilken skön bild! Gillar farbrorn också som har på sig sin studentmössa. För två veckor sedan var jag på brorssonens student. Det var bara min bror och jag som hade våra gamla studentmössor på oss. Nu ligger min i säkert förvar hos bror tills nästa pojke tar studenten om två år!

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*