Höstpromenader & vänner!

Ibland är livet tyngre än bara en liten svacka och så är det för mig just nu! Det som gör att jag ändå klarar mig ganska bra är mina timmeslånga promenader i skogen….utan dem går jag under. Igår hade jag en dag när jag inte hann gå ut och jag mådde direkt mycket sämre! Det är väl egentligen inte konstigt att naturen har den inverkan på oss men när jag är därute får jag en sån kraft! Jag är glad att denna tunga period kommit under tiden när hösten strålar som allra vackrast i sina underbara färger och bara vill ge mig styrka och kraft! Jag har skrivit det förut men det finns inget som gör mig såå glad och genuint lycklig som att bara njuta av alla höstens färger! Jag häpnar över den omedelbara effekt denna färgsprakande miljö har på mig!

Tyvärr har ju jakten på älg startat idag så många av mina underbara skogar har blivit förbjudet område och det gör mig förbannad! Kan de inte jaga på somrarna..under juli vore perfekt! Eller åka upp allihop till Norrland…eller Skåne ;O) Men inte där jag bor för jag behöver kraften som skogen ger mig nu!

Men idag har jag varit ute och vandrat i själva Bjärka Säby och då är det mindre fara! Här kommer lite bilder från dagen!

De allra flesta höstbilder jag tagit har varit gula men dessa två har jag faktiskt lyckats fånga rött på och det är jag lite stolt över! :O)

Vatten och speglingar…särskilt höstspeglingar, ger ro i kroppen! Det är så otroligt vackert!

Något som jag verkligen älskar med hösten är såna här stigar som är fyllda med löv. Då går jag och sparkar upp löven så de yr och doften som kommer upp då är så fantastisk! Har du inte gjort det någon gång så prova! Det är så härligt!

Lite sommarblommor i höstskrud hittade jag också!

Jag vill tacka alla vänner som ställer upp och lyssnar på mig när jag behöver prata! Som tröstar när allt känns tyngre än tungt. Som ger mig hopp och visshet att livet går vidare och kommer bli bättre!  Alla nya vänner som har märkt att jag mått dåligt och skänkt av er tid och klokhet för att få mig att må bättre!!  Ni är verkligen värda er vikt i guld och jag hoppas ni förstår hur mycket ni betyder för mig!
Jag vill också tacka alla underbart gulliga människor som är härinne och som ger mig så mycket glädje och värme av alla era underbara kommentarer! Att skapa bilder som ni sedan tycker om är också ett sätt att få tillbaka kraften och viljan i mitt liv!

Det kommer en ljusare tid..det vet jag.. Tack vare alla ni som gör mitt liv värdefullt! 

KRAM på er alla!!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Jörgen - Sköna bilder, speciellt dom vid sjön :-)
Verkar som en givande promenad, och jo, skogen och naturen ger kraft och näring i alla skeden i livet.

Kramoktober 14, 2008 – 2:37 f m

Camilla - Naturen har en läkande kraft både mot psykisk och fysisk smärta. Själv mår jag också mycket bättre efter en eller två timmar i skogen eller vid havet, det är det som gör att jag kan stå ut med min smärta (fysisk).
Ha det bra, hoppas att du snart mår bättre
Kram
Camillaoktober 14, 2008 – 7:25 f m

mona - Oj vilka fräscha sköna underbara höstbilder, och vet du vad…jo, solen skiner idag och jag ska ut i skogen och bara sitta på en stubbe.
Ha en fin dag

Kram
Monaoktober 14, 2008 – 7:30 f m

Monica - Underbara bilder med härliga färger som bara hösten kan ge.

Visst ger det kraft att få vara ute i naturen och sparka i löven – i alla fall så länge färgerna är vackra. Värre är det i november då allt bara är grått.

Ha det gott!oktober 14, 2008 – 7:45 f m

Ditte - Vad bra att skogen och promenaderna där ger dig kraft. I dubbel bemärkelse. För bilderna du fick med dig hem ger kraft åt oss andra!
En härlig bildsvit där första bilden samt den lövprydda stigen spratt till lite extra och strömmade extra kraft från skärmen in i mina ögon och ut i min trötta kropp.
Tack för det, Anneli

Kraftkram! / Ditteoktober 14, 2008 – 10:09 f m

Jennie - Åh vilka underbara bilder, tänk om jag kunde fota så som du. Älskar verkligen också hösten och att traska igenom massa torra löv! Mina favoriter bland dina bilder i detta inlägg är nog nr1 (älskar mystiska bilder) och nr4. Så finaoktober 14, 2008 – 10:56 f m

Kerstin - Visst är det härligt att naturen har en läkande kraft. Att bara sitta och samla tankarna vid havet är en favorit för mig.
Vilka vackra foton du visar. Min favorit blir den vid sjön.
Må så gott du bara kan.oktober 14, 2008 – 1:11 e m

Anneli - Tack alla snälla människor för era underbara kommentarer!

Ta hand om er och njut av den vackra hösten för den är snart över!

KRAM!!oktober 15, 2008 – 9:59 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*