En önskan

Det finns mycket jag önskar och framför allt just nu men jag vill ha ett lättsamt inlägg och det jag längtar efter är kattungar!! Det är en önskan att få kattungar igen! Mina kattungar är stora nu (1,5 år nästan) och idag har BelleBus börjat smålöpa för första gången. Så nu blir det att leta hane för att sedan ta ställning till om jag vågar testa! Men kattungar är det bästa som finns…ljuvliga är de….som BelleBus här på bilden när hon bara var 7 veckor gammal…bedårande, eller hur?

BelleBus (Jezzibel) är en brunmaskad Helig Birma!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Hanna - juli 17, 2012 - 12:27 f m

Men gud, vad söt! :) Dock är jag mer en hundmänniska än en kattmänniska. Hoppas det blir några nya kattungar för dig nån gång! :)

Jennifer Nilsson - juli 17, 2012 - 12:36 f m

Awww, vilken sötnos :)

Monica o Jacob - juli 17, 2012 - 5:16 f m

Ja det är alltid roligt med små djurbebisar;-)

Photo By Manka - juli 17, 2012 - 7:22 f m

En sån söt liten unge, kattungar är ljuvliga.

Neha - juli 17, 2012 - 9:14 f m

Jag har själv blivit sjukt sugen på att skaffa mig en Helig Birma nu när jag bytt jobb och fått massor av mer tid över.

Kattis - juli 17, 2012 - 11:09 f m

Åhhh jag har väntat i flera år på en kattunge från dig. 😉 skulle såååå gärna vilja ha en, ”problemet” är att den kommer att få gå ut hur den vill, och du kanske inte är så glad i det? I annat fallfår vi väl skaffa oss en vanlig liten bondkatt när vi kommit på plats i nya huset. :) kram

Marit Johansson - juli 17, 2012 - 3:16 e m

Ja hon är verkligen söt som socker, hur gullig som helst. Jag är ju jätteallergisk mot katter så jag har aldrig kunnat gosa ordentligt med någon.. Jättefin bild!

Lena och Tommy - juli 17, 2012 - 4:27 e m

Vilken otroligt söt kisse!

AKP Photography - juli 17, 2012 - 6:19 e m

Aww kattunger er såå søte 😀 Jeg vil også ha kattunge igjen, men det skjer ikke før jeg flytter for meg selv dessverre :(

Nydelig bilde av en nydelig katt 😀

Charlotta - juli 17, 2012 - 8:22 e m

Jag förstår din önskan. De är ju så bedårande! Hoppas det blir småttingar hos dig.

SigridfraEnget - juli 17, 2012 - 9:35 e m

Himla söt!!

Birgitta - FOTO chip - juli 23, 2012 - 8:39 e m

Ja verkligen och jag förstår precis vad du menar för jag har älskat varje gång jag haft valpar :)

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*