En önskan

Det finns mycket jag önskar och framför allt just nu men jag vill ha ett lättsamt inlägg och det jag längtar efter är kattungar!! Det är en önskan att få kattungar igen! Mina kattungar är stora nu (1,5 år nästan) och idag har BelleBus börjat smålöpa för första gången. Så nu blir det att leta hane för att sedan ta ställning till om jag vågar testa! Men kattungar är det bästa som finns…ljuvliga är de….som BelleBus här på bilden när hon bara var 7 veckor gammal…bedårande, eller hur?

BelleBus (Jezzibel) är en brunmaskad Helig Birma!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Hanna - Men gud, vad söt! :) Dock är jag mer en hundmänniska än en kattmänniska. Hoppas det blir några nya kattungar för dig nån gång! :)juli 17, 2012 – 12:27 f m

Jennifer Nilsson - Awww, vilken sötnos :)juli 17, 2012 – 12:36 f m

Monica o Jacob - Ja det är alltid roligt med små djurbebisar;-)juli 17, 2012 – 5:16 f m

Photo By Manka - En sån söt liten unge, kattungar är ljuvliga.juli 17, 2012 – 7:22 f m

Neha - Jag har själv blivit sjukt sugen på att skaffa mig en Helig Birma nu när jag bytt jobb och fått massor av mer tid över.juli 17, 2012 – 9:14 f m

Kattis - Åhhh jag har väntat i flera år på en kattunge från dig. 😉 skulle såååå gärna vilja ha en, ”problemet” är att den kommer att få gå ut hur den vill, och du kanske inte är så glad i det? I annat fallfår vi väl skaffa oss en vanlig liten bondkatt när vi kommit på plats i nya huset. :) kramjuli 17, 2012 – 11:09 f m

Marit Johansson - Ja hon är verkligen söt som socker, hur gullig som helst. Jag är ju jätteallergisk mot katter så jag har aldrig kunnat gosa ordentligt med någon.. Jättefin bild!juli 17, 2012 – 3:16 e m

Lena och Tommy - Vilken otroligt söt kisse!juli 17, 2012 – 4:27 e m

AKP Photography - Aww kattunger er såå søte 😀 Jeg vil også ha kattunge igjen, men det skjer ikke før jeg flytter for meg selv dessverre :(

Nydelig bilde av en nydelig katt 😀juli 17, 2012 – 6:19 e m

Charlotta - Jag förstår din önskan. De är ju så bedårande! Hoppas det blir småttingar hos dig.juli 17, 2012 – 8:22 e m

SigridfraEnget - Himla söt!!juli 17, 2012 – 9:35 e m

Birgitta - FOTO chip - Ja verkligen och jag förstår precis vad du menar för jag har älskat varje gång jag haft valpar :)juli 23, 2012 – 8:39 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*