Bröllop: Åsa & Joje

I minst tre veckor har det regnat varenda dag här…inte hela dagar men en stund varje dag och då rejält! Men igår, trots min erfarenhet av området (2 tidigare bröllop=ösregn) strålade solen hela dagen från en molnfri himmel över Borghamn! Om vädret var fint, var det inget mot vad brudparet, Åsa & Joje var. Superfina! Åsa har sytt sin egen brudkläning och gjort sin egen otroligt coola bukett! Det var en fantastisk dag fylld med så mycket kärlek, glädje, bus och skratt! Under porträttfotograferingen var även tärnor och marskalker med så det var delvis en väldigt busig stämning! Jag förstår att de har roligt tillsammans….den rockiga ABBA-gruppen! :O)))

Här kommer några smakprov från dagen!

Varmt tack för att jag fick vara med på er dag och föreviga den tillsammans med er! Stort lycka till i framtiden tillsammans!

Också ett stort, STORT varmt tack till Adine som var med som assistent åt mig. Din hjälp var ovärderlig!!!

Bröllopsfotograf – Fotograf – Borghamn – Linköping – Östergötland

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
ROsa - juli 22, 2012 - 8:24 e m

oh, om jag mot förmodan gifter mig igen… då MÅSTE DU komma!! Man skulle görat om så bara för att få bli fotad av dig! Kanom-bilder och de hade ju en rolig ide till buketten… vad var det? Bara vilka sidor som helst eller papper med kärleksdikter?
DU har också fina, roliga idéer till bilderna! Fortsätt så! TOPPEN!!Kram

Adine - juli 22, 2012 - 8:31 e m

Gruppbilden är ju för härlig! Man ser verkligen hur äkta känslorna i deras ansikten är :) Tack själv för en härlig eftermiddag. Alltid ett rent nöje att vara din assistent! :)

Jenny Eriksson - juli 23, 2012 - 7:07 f m

Fantastiska bilder! Av ren nyfikenhet, jobbar du med bröllopsfotografi som eget företagande? Du är otroligt duktig och en fantastisk inspirationskälla :)

Ica Ganestål - juli 23, 2012 - 9:40 f m

Vilken underbar brudbukett. Det mest spännande jag sett på länge! Och som vanligt väldigt vackra bilder. /Ica

george - juli 23, 2012 - 11:33 f m

I like your colourful and playful wedding technique…and happy that you managed to get some sunshine. Like you it’s been rain, rain and more rain rain I can emphasise with you Anneli. And it’s still here – like today’s post.

Marie LC - juli 23, 2012 - 3:26 e m

Very romantic serie

Becca - juli 23, 2012 - 4:56 e m

Guuuuud vilka fina bilder !! Herrejösses!

Åsa - juli 23, 2012 - 5:31 e m

Tack för de fina orden om min brudbukett :-). Bästa var att jag inte behövde oroa mig för att den skulle vissna och nu kan jag spara den hur länge jag vill.

Dikten på blommorna är Shakespeare’s sonnet 116

Bilderna är verkligen superfina 😀 ser så mycket fram emot att se resten

Ingo - juli 23, 2012 - 10:09 e m

Stort grattis igen! Fina bilder! Jag gillar speciellt bilden på grabbarna grus. Kul att ni fortfarande håller ihop efter Holgertiden :)

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*