Thursdays Challenge: Silly

tufs11.jpg
Flera bidrag

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

pudelflicka - Tack söta för kommentaren. Det var så svårt att fotografera valpen och tiken och det kunde ha varit bettre. Dina kattbilder är så härliga. Jag tror dom tycker om att bli fotograferade.
Jag får nog gå en kurs hos dig.
Kram Hedvigapril 10, 2008 – 1:35 e m

Anita - Anneli … du är så produktiv så jag hinner inte med att skriva om alla dina bilder. Dom är så härliga, dom utstrålar glädje tycker jag. Jag har tittat igenom dom och den här är ju för ljuvlig. Log glatt när jag såg den. Gillar också där naturen hängt tvätt. Så underbart ljus och lätt i färgerna. Och paprikan, vilken fantastisk idé att blanda gult och rött.

Skönt att se din kreativitet flöda.

Ha en skön fredag och helg!

Kram Anitaapril 10, 2008 – 9:11 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*