Vackra Hjortar

Hjortar är så söta! Vid denna tid på året spenderar de väldigt mycket tid vid utfodringsplatserna. De äter  så klart där men även vilar… De ligger tätt ihop i halmen…förmodligen för att hålla värme! Det är en trygg plats för dem där de får de nödvändiga sakerna från oss människor för att överleva! Då gör det mig så arg att jägare drar nytta av detta och ligger på lurpass vid dessa utfodringsplatser för att skjuta dem! Usch och FY!!! Ja, jag tycker inte alls om jägare och jakten…tanken på att dessa vackra djur inte har någon plats i världen där de kan vara säkra gör ont i mig! Jag vet att många jägare gör mycket gott också men jag gillar det ändå inte! Här, just i denna stund fick de i alla fall ha en paus av trygghet och vila och få fylla på sina energiförråd!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Frida - Så coolt! :)februari 25, 2013 – 3:14 e m

Siv A Haugen - Så søte!! Likte det andre bildet veldig godt :)februari 25, 2013 – 4:10 e m

Dessi - Vilka härliga bilder! :) Älskar hjortar men ser de allt för sällan tyvärr.februari 27, 2013 – 10:51 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*