En kärleksfull handling!

Ibland träffar man bara så underbara personer. Personer som gör en glad! Personer där kemin fotograf/modell bara finns där. Och där anledningen känns både angelägen och helt fantastisk! Så kände jag inför Simon och Helenas parfotografering. Simon ville överraska sin flickvän med en fotosession för att de skulle flytta ifrån varandra ett helt år och då ville han ha något som de båda kunde ha och minnas varandra med. En perfekt kärleksgåva!

Fotograferingen var fantastisk. Ett mera charmigt par får man leta efter. Lättfotograferade, snygga till döds och så avslappnade. Det regnade större delen av fotograferingen men inte ens det stoppade deras kärlek och entusiasm och fina bilder fick vi. Regnet gjorde både stunden och bilderna magiska! Här kommer de första bilderna från sessionen. Från alldeles i början innan regnet hade tagit ut sin rätt! ;O)

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Frida - mars 6, 2013 - 2:14 e m

Riktigt fina bilder! Älskar den sista! :)

Linda - mars 6, 2013 - 5:47 e m

SUPERFINA ANNELI!!!

Marit Johansson - mars 6, 2013 - 9:51 e m

Vilka bilder! Du har verkligen fångat kärlek där!

Emma - mars 7, 2013 - 2:53 e m

Så sjukt fina bilder!

Jessica K - mars 7, 2013 - 6:58 e m

Vackra bilder, speciellt den sista är fantastiskt fin. Härlig stämning som du lyckats fånga :)

ragdis - mars 13, 2013 - 10:23 e m

fina bilder 😀

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*