Årets första fjäril

Fjärilar hör, för mig, sommaren till, så nu kan ingen säga att våren är kommen!! Denna vackra fjäril såg jag sitta och värma sig på väggen häromdagen och jag blev alldeles lycklig när den satt stilla länge nog för mig att fånga den på bild! Så detta är mitt vårtecken. Mitt allra första riktiga vårtecken! En vacker Nässelfjäril!

Tema Fredag

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Jah Hollis - Det var en vacker bild och, i alla fall för mig, ett oväntat tecken på att vi går mot vår och sommar.april 5, 2013 – 1:20 e m

Anitas Blogg - Malta - Vad stor den ser ut ! Jättevacker dät färgerna gör sig så mycket bättre mot den hårda stenen. Tur att den satt still så länge att du hann fota. Fjärilarna jag ser flyger och försvinner så fort jag närmar mig med kameran 😉 Önskar dig en fortsatt fin vårdag :-)april 5, 2013 – 1:50 e m

Hanna - Tittade på ”Smartare än en 5:e klassare” i lördags och lärde mig att den heter Nässelfjäril, det hade jag ingen koll på innan, trots att det snart är 30 år sedan jag gick i 5:an :)

Du har fångat den mycket vackert mot den karga stenmuren. Ha det gott!april 5, 2013 – 2:02 e m

Violen på Brandholmen - Vackert tillsammans, den spröda fjärilen och den hårda muren! Har aldrig lyckats fotografera en fjäril, de flyger alltid sin väg innan jag får till det.april 5, 2013 – 3:10 e m

Jessica Kleveland - Yay! Så underbart, nu är våren här på riktigt!!! :)april 5, 2013 – 3:35 e m

Eva Trillian - Det är väl, t.o.m., snudd på sommartecken att se en fjäril? :)april 5, 2013 – 5:07 e m

Mias Mix - Vacker vårbild! Såg en igår här hemma så visst är våren på gång nu!april 5, 2013 – 5:13 e m

Charlotta - Åhh så härligt! Hoppas den inte tittat ut för tidigt.
Den enda fjäril jag sett hittills i år är en grå liten sak som fladdrar runt lampan i sovrummet. Hoppas det inte är en mal… 😉

Önskar dig en riktigt fin helg!april 5, 2013 – 5:34 e m

Marit Johansson - Där sitter den och solar :) ett tag kvar innan jag får se en sådan hos mig…april 5, 2013 – 5:42 e m

Anemonen - Den första fjärilen brukar vara citronfjärilen. Jag såg en idag men hade naturligtvis inte kameran till hands. Nässelfjärilen bådar sommar så nog kommer sommaren i år med stormsteg. Vacker är den din fjäril.april 5, 2013 – 5:59 e m

Pysselfarmor - ja den och citronen är ju först eftersom de är färdigutvecklade fjärilar redan på hösten….april 5, 2013 – 11:16 e m

Mona - Wow, vilket underbart vårtecken! Mycket snygg bild!april 6, 2013 – 1:11 f m

Erik Semlan - Verkligen ett vårtecken när man ser en fjäril fladdra förbi.
Du har fångat den snyggt mot stenarna. :-)april 6, 2013 – 11:29 f m

ormbunke - Visst blir man glad åt detta vårtecken. Nässelfjärilen brukar ju va först. Ha de gott i helgen.april 6, 2013 – 1:08 e m

Åke - Åhhh så vackert :) Ljuvlig bild :) Här snöar det för fullt och isen är mer än 80 cm tjock :)april 6, 2013 – 6:43 e m

Anni - Fjärilar är som sommaren, efterlängtade, färgstarka och kortlivade – och så gör de oss alldeles lyckliga …april 7, 2013 – 6:32 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*