Sofia & Robert: Bröllop

Igår var det Sofia & Roberts bröllopsdag! Jag hade fått det ärofulla uppdraget att ta deras bröllopsporträtt så vi möttes upp i vackra Borensberg. Det började med strålande solsken, byttes mot svarta tunga moln som till slut släppte ur sig både blixtar, dunder och enorma mängder av vatten! Jag har sällan sett så mycket så mycket vatten komma ur ett moln på en och samma gång! Dropparna stora som hinkar slog mot backen och studsade upp minst en halvmeter… Jag är enormt åskrädd men Sofia och Robert lugnade mig med att säga att det var mysigt med åska så det gick över förväntan väldigt bra att koncentrera sig på det vackra paret trots allt dundrande runt om oss! Mot slutet mötte tärnor och marskalker upp och då återkom den vackra solen från en klarblå himmel! Så inom loppet av drygt två timmar fick vi uppleva allt vad väder kan vara. Och trots att vi faktiskt var ute hela tiden klarade vi oss bra från regnet så brud och brudgum kom hela, fina och rena till vigseln. Eller ja, det kan jag ju egentligen inte veta men de var det när jag lämnade dem! ;O)

Min underbara vän Adine assisterade som vanligt och gjorde ett fantastiskt jobb! Utan henne skulle jag aldrig klara mig! Tack snälla!

Jag hoppas att ni, Sofia & Robert, fick uppleva en magisk vigsel fylld med den kärlek som var så tydlig under fotograferingen. Och att ni sedan fick en fest där klackarna inte lämnade taket ens för att ta lite vila! Det är jag för övrigt helt säker på att ni hade!

Här kommer några smakprov från dagen. Njut av detta vackra par! Och varmt tack Sofia & Robert för att jag fick vara med och föreviga era bröllopsporträtt!

Bröllopsfotograf – Bröllopsporträtt – Borensberg – Linköping – Östergötland

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Adine - Åh, så himla vackert!! Bilden på Sofia med ryggen mot kameran får mig att tänka att hon står vid en strand och njuter av en varm vindpust :) Regnet på marken gav den effekten, och wow vilket galet väder det var!juni 30, 2013 – 9:47 e m

Frida - Riktigt fina bilder!!juli 1, 2013 – 12:48 e m

george - A nice little matrimonial story.juli 2, 2013 – 11:08 f m

Neha - Så otroligt fina bilder:Djuli 3, 2013 – 6:43 e m

AKP Photography - Åååh for noen nydelige bryllupsbilder!!! 😀juli 4, 2013 – 1:26 e m

Matilda - Åh vilka fantastiska bilder! De är så härligt färgglada! En liten fråga: Använder du polfilter när du fotograferar, eftersom du lyckas få himlen så vackert blå, eller redigerar du fram himlen? :-)juli 16, 2013 – 1:29 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*