Middagen är serverad!

I dag har jag haft förmånen att studera en slända som äter middag, på väldigt nära håll! Det var en väldigt snäll slända som verkade lita helt på mig! Det var så fascinerande att se denna slända äta den ganska stora blomflugan/biet! Den hade en väldigt stor mun och tuggade frenetiskt och det gick väldigt snabbt att få ner den stora måltiden! Svansen (stjärtfena/kropp, eller vad det nu kallas) var som en lektunnel med mycket action inuti! Och det lilla huvudet med de gigantiska ögonen….De är väldigt rörliga och det huvudet guppade upp och ner som om den nickade åt mig att fortsätta fotografera! ;O)

Jag har aldrig studerat en slända på detta sätt förut men jag kan säga att den hade många sätt att uttrycka sig och det var väldigt intressant! Jag är så glad och tacksam för att jag älskar fotografering och gillar all sorts fotografering och inte bara är låst till en form/genre!

Onsdagstema

NF Winged

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kerstins foto - Fantastisk bildserie. De är så upptagna med sina byten att de inte störs av kameror nära middagen. Jag fick ju chansen att fota en sån middag för några veckor sedan men hade ju bara mobilen med mig. Hur irriterad på mig själv tror du jag var? Men men…det blev ju några bilder i alla fall, men inte alls i klass med dina. Superfint fångat!juli 24, 2013 – 1:11 f m

Kerstins foto - Tack för att du påminde mig om objektivet, har skrivit in det nu. Minnet är inte på topp jämt. 😉juli 24, 2013 – 1:59 f m

Violen på Brandholmen - Otroligt vackra och uttrycksfulla bilder! Vilken lycka för en fotograf att komma så nära och kunna ta en hel serie bilder! Tack för att du visar dem!
Ha en skön dag!juli 24, 2013 – 8:22 f m

Stare Ström - Nej, så bra! Fantastiska bilder!juli 24, 2013 – 8:47 f m

Hanna - Imponerande som vanligt hos dig, du har verkligen tagit kanonbilder. Oerhört spännande att se sländan på så nära håll, mycket lärorikt.

Jag hade alla mina kameror med mig på karnevalen, var dock så mycket folk så det blev svårt att hålla upp systemkameran över alla huvuden. Mobilen var enklast och så kunde jag ändra till videoinspelning då och då.juli 24, 2013 – 9:09 f m

Marit Johansson - Så fantastiska bilder, häftigt!juli 24, 2013 – 10:14 f m

Pontus - Inredningsfoto - Härligt läckra bilder!juli 24, 2013 – 10:48 f m

jessica - Ååh vad coolt! Så nära vill jag också få komma, men har aldrig lyckats.. det är också väldigt sällan jag ser trollsländor tyvärr, det är ju fina insekter. :)juli 24, 2013 – 11:44 f m

Freja - wow, vilka häftiga bilder!juli 24, 2013 – 6:48 e m

Fotograf Annie - Vad häftigt 😀
Och coola bilder :)juli 24, 2013 – 7:54 e m

Anitas Blogg - Malta - Makalöst vackra bilder !! Även om just sländan inte är speciellt vacker 😉 Tycker du är otroligt duktig på att skapa bilder där färg o form blir så helt perfekt. Oavsett motivet blir det alltid lika bra :-) Ha en skön fortsatt sommarvecka Anneli !juli 24, 2013 – 8:15 e m

Pysselfarmor - Det är för mig fascinerande att du har upptäckt detta som fotograf…jag har sett det ofta som friluftsledare för barn då jag alltid letat efter sådant ”äventyr” för barn/ungdomar eftersom det fascinerar dem och man då kan ”knyta dem till” naturupplevelser.
Bildserien är fantastisk!!juli 24, 2013 – 10:59 e m

Ragnhild - Heisann!
Når jeg lagde ansiktsmasken, tok jeg to teskjeer bakepulver og ca en teskje vann og rører det sammen til en masse. Ta det på huden, la det sitte i noen minutter og vask av med en klut. Skyll av restene til slutt med kaldt vann, så lukker du porene.
Lykke til! Klem fra Ragnhildjuli 25, 2013 – 1:09 e m

Neha - Grymma bilder!juli 25, 2013 – 5:02 e m

Martin Pustelnik - Hi Anneli, nice moment catched, life of predator. You was on right time on right place. Nice green bg, byejuli 25, 2013 – 7:03 e m

Mitch - Wow, excellent macros of this dragonfly!! Fabulous detail!!

I’m visiting your page via ’NF Winged’.juli 26, 2013 – 1:28 f m

Gunilla - Helt fantastiska bilder!juli 26, 2013 – 6:29 f m

Gemma Wiseman - Wonderful series of macros of this beautiful winged character. Intriguing.juli 26, 2013 – 12:22 e m

Mary - Gorgeous shots! ABsolutely stunning!juli 26, 2013 – 5:11 e m

Fredrica Ganestål - Men shit, vilka häftiga bilder! Otrologt häftigt att du lyckats fånga det där. Grattis! / Icaaugusti 14, 2013 – 8:21 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*