Drömmotiv 2008

Jag har under fliken fotograf här ovan listat mina drömmotiv som jag skulle försöka fånga detta år och som en snabb summering kan jag konstatera att jag lyckats med det mesta! Eller egentligen alla utom fina bilder på Bina i miljö men det har jag tid på mig att lösa! Lite flera korrebilder också för de är så söta och så svåra att fånga…om man inte är korretalare förstås! ;O)

Här nedan är en bild på en Ekoxe i skymningen! En av mina drömmotiv! :O)

Nu gäller det att hitta på nya drömmotiv till nästa år! :O)))

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Nordqvist.cc - Fotoblogg - Grattis!! Riktigt snyggt bild, hur lyckades du med den egentligen? :-)
Hoppas du hittar nåt nytt att kämpa för nästa år.november 17, 2008 – 10:01 e m

Chris Cardelli - Magnificent image! 100% strong.november 17, 2008 – 11:08 e m

Annika - Mycket vacker siluettbild på denna gigant till insekt. Absolut en drömbild som blivit sann :o)

På min skärm är det en tunn vit pixlig linje på de ställen där mörkaste detaljer möter ljusa bakgrunden… Är det så, eller är min skärm knepig? Hur som helst Anneli, så är din drömbild mycket fin och jag säger grattis och fortsatt lycka till med dina drömbilder.

Själv fortsätter jag drömma… om våren :o)

Ha en riktigt fin novembervecka.

/Annikanovember 17, 2008 – 11:13 e m

Fredrik Persson - Grymt snygg bild, man blir ju lite avundsjuk på den. Själv funderar jag på att publicera en lista med 10-15 att ta under 09 och sedan stryka dem en efter en för att se hur många mål jag når upp till.

//Fredriknovember 22, 2008 – 12:02 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*