På gott & ont!

Tisdagens fototema är torr och direkt tänker jag på sommaren och solen. Sommaren har alltid varit den årstid jag tyckt minst om. Detta har berott mest på att jag alltid tyckt illa om värme och att jag dessutom inte tål den! Men det som också gör att jag inte har gillat sommaren är att naturen alltid blir så uttorkad. Träden blir grågröna och gulnar i förtid och gräsmattorna är fult bruna och torra som fnöske! Så är det i princip varje år, även i fall ingen minns värmen hur mycket den än varit, för generellt kommer människor ihåg regn lättare! Och det oavsett hur mycket eller lite som kommit under sommaren!

Så…som tolkning visar jag en bild på solen! Solen som gör att allt torkar ut! Solen, som trots att den skänker livskraft, också dödar och förfular… Men inget gott som inte har något ont i sig antar jag! Och för min del så är det faktiskt första året som jag faktiskt gillat sommaren och velat vara ledig under sommarmånaderna (något som inte hänt tidigare!)

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Violen på Brandholmen - Så vackert du illustrerar dagens tema i bild och färg! Sommaren har både för- och nackdelar, kul att du gillar den bättre i år! Helst skulle sommarvädret vara ”lagom” men det är nog en utopi att hoppas på något sådant!
Ha en skön dag!juli 30, 2013 – 7:12 f m

Elinsphoto - Vilken underbar bild, jag tänker på en varm stekande dag i en öken när jag ser bilden.
Tusen tack för din kommentar, jag ska prova redigera med lite färg kvar sen. Så bra med konstruktiv kritik :)juli 30, 2013 – 7:24 f m

Mormor - Det virket en smule tørt, særlig med dette orange lyset.
Ha en flott dag.

http://www.starbear.no/mormor/2013/07/30/tort-nok/juli 30, 2013 – 7:30 f m

Marit Johansson - Så läcker bild!juli 30, 2013 – 2:01 e m

Monica o Jacob - Vilken otroligt fin bild, har också svårt för värmen nu för tiden höst och framför allt våren är mina årstider.juli 30, 2013 – 4:07 e m

Mias Mix - Vacker bild! Lagom är bäst heter det! Jag gillar sommaren och solen men inte hettan. Då blir jag dåsig i huvudet… Räcker med max 20 grader.
Ha en skön kväll!juli 30, 2013 – 4:31 e m

Stare Ström - Dessutom är det svårfotograferat i det skarpa sommarljuset! Det gör din bild ännu bättre!juli 30, 2013 – 5:55 e m

Freja - Vacker bild! Och vi har samma inställning till sommaren! Solen bränner min hud och ger mig huvudvärk medan värmen gör att jag får svårt att andas och mår illa. I fjol utvecklade jag dessutom solallergi, så nu får jag dessutom klåda av solen… Nej tacka vet jag höstens klara färger och friska luft!juli 30, 2013 – 7:18 e m

AKP Photography - Åååh magisk bilde!!!! ♥juli 30, 2013 – 8:47 e m

Pysselfarmor - Jättefin bild och tänk så mycket som vädret diskuteras….på vintern längtar folk efter värme, på sommaren blir det för hett och våren är kylig och regning osv osv osv i all oändlighet….och mitt i alltihop så kan vi inget styra….juli 30, 2013 – 10:26 e m

Pysselfarmor - glömde säga att det var svalbon i sandhögarna…..en skylt var uppsatt att sandhögarna inte fick röras….juli 30, 2013 – 10:27 e m

Anemonen - Vackert vackert och tack för vinsten. Den har nått mig och är jättefin.juli 31, 2013 – 8:55 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*