Min rara Vippan

Det var längesen jag visade en bild på min rara galning så här kommer hon! Hon gör hyss hela tiden och är där hon inte får vara! Hon käkar på mina blixtparaplyer, har till och med försökt klättra på dem, hon ligger på min router och pajar hela mitt internet! Där får hon verkligen inte vara så jag tar bort henne och kastar henne i sängen och hon tillbaka och så håller vi på ett antal gånger tills hon inser att jag är envisat och då hoppar hon på mina fötter och biter mig!! :O)) Så till slut tar jag upp henne i min famn, leker med hennes svans så hon börjar bita i den och mitt i de värsta betten somnar hon!! Min underbara knäppis! :O))

Jag önskar er alla som tittar in här en underbar fredag!! :O)

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kerstin - Visst är det rart med små kattungar? De hittar på många hyss men man kan ju knappt bli arg på dom.
Söt som socker är hon.
Ha en fin helg!november 21, 2008 – 2:40 e m

bella - gud vilken söt bild!november 21, 2008 – 8:12 e m

Linda-Marie - Vilken fin kisse!november 22, 2008 – 1:18 e m

Camilla - Så fint du fotar dina söta katter!
Tack för grattishälsningen.
Kram
Camillanovember 22, 2008 – 3:55 e m

Anneli - Min sötnos tackar!! :O))

KRAM på er!november 23, 2008 – 11:42 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*