Antal om dagen

Hur många blogginlägg kan man lägga in om dagen? Känns det jobbigt när en blogg uppdaterar flera gånger om dagen eller gillar ni när det händer mycket? Jag har som mål att blogga en gång om dagen men känner att jag inte får med det jag skulle vilja så en tanke är att blogga två gånger om dagen men kommer ni hänga med då eller blir det för ofta? Jag har blivit bortskämd med att få kommentarer på i princip alla mina inlägg och det vill jag så klart ha även i fortsättningen men tänker att om jag uppdaterar för tätt så kanske ni inte hinner med och då struntar i att kommentera! En blogg är ett levande väsen och utan respons kan det lätt bli tråkigt! Det är lite som att balansera på en tunn tråd….kommer den hålla om jag ökar antalet inlägg eller faller det platt till marken?

Berätta gärna hur ni tycker och känner så ska jag fundera ett tag till!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Lillian - Jag tror inte du kommer få färre besökare för att du lägger upp fler inlägg! :-)september 27, 2013 – 8:35 e m

Charlotta - Vilket trevligt dilemma du har. 😉
Jag menar att dina fina bilder är värda att visas i 10 inlägg om dagen, men såklart, det finns nog inte intresse för att kommentera varje enskilt inlägg då. En kompromiss att du gör längre inlägg, kanske är ett alternativ.
Personligen gillar jag korta inlägg bäst. Då kan jag engagera mig i bloggen jag besöker och förhoppningsvis ge feedback som kanske ger lite tillbaka.september 28, 2013 – 9:17 e m

Madde - Förstår ditt dilemma.
Jag kommer följa och fortsätta kommentera oavsett hur många inlägg du gör.
Dina bilder är magiska, så de får man ej nog av:)september 30, 2013 – 7:32 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*