Den vackra älvan!

I söndags träffade jag Cissi! En fantastisk tjej som jag har känt i ett par år. Jag fotograferade henne då för längesen! Nu hade jag fått en bildidé för mig och frågade om hon ville hjälpa mig genomföra den genom att vara modell och det ville hon! Jag har nog aldrig haft en mera ljuvlig fotografering där allt klaffade! Jag menar verkligen ALLT!! Ljuset var precis som jag önskade, miljön gjorde exakt som jag ville och Cissi som modell hade allt jag önskade av henne plus massor och extra till det! Redan 5 bilden hade jag fått vad jag ville men självklart fortsatte vi och det blev bara mer och mer magiskt! Jag har så många fantastiska bilder från denna fotosession så här kommer några… De är inte den ursprungliga bildidén, för de bilderna kommer jag spara lite på!:)

Jag hade självklart med mig fantastiska Adine som assistent och hon gjorde också ett enastående jobb…också som vanligt!

Porträttfotografering – modellfotografering – Linköping – Östergötland

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Linda - november 12, 2013 - 11:30 f m

FANTASTISKA BILDER!!!

Lenita Olsson - november 12, 2013 - 3:35 e m

Vilka helt underbara bilder!! En sån känsla och mjukhet dom förmedlar. Blir lite Nicke Nyfiken när du säger att du har andra bilder från denna dagen som du håller på :-) Ser framemot att få se dom vid ett annat tillfälle. Kram Lenita

Peter - november 12, 2013 - 3:51 e m

Tja, om dessa bilder finns inte annat att säga än supertjusiga!
Tjusigt fotograferade och lika tjusigt efterarbetade, och naturligtvis Cissi, som är bedårande vacker.

Englepappa - november 12, 2013 - 10:14 e m

Fine bilder!

george - november 21, 2013 - 9:32 e m

Elegance is the style… absolutely beautiful

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*