Gammalt är vackert!

Denna fantastiska tulpanbukett fick jag i födelsedag förra året så den är cirka ett år gammal! Visst är den vacker?? Den har jag njutit av ett helt år och folk säger att tulpaner blir dåliga så fort! 😉 Och dessa vackra böcker har jag inhandlat för inte alls längesen och jag tycker de är underbara! Gamla böcker är verkligen vackert hantverk!:)

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Fredagstema

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Kerstins foto - Tokläckert, Anneli! Att ha kvar tulpaner så länge har aldrig slagit mig, men det är klart man kan, man kan ju spara andra blommor länge. Toppenfina bilder och väldigt vackra böcker.januari 10, 2014 – 1:56 f m

Eva Trillian - Bevisligen kan tulpaner vara vackra långt efter de slutat behöva vatten 😉
Och gamla böcker – alltid vackra!
Ditt skapade stilleben är klassiskt snyggt!
Sv: Jag är fisk – så det är inte riktigt än 😉januari 10, 2014 – 6:48 f m

spindellett - Et vakkert stilleben. Nydelige farger i bildet.januari 10, 2014 – 7:52 f m

Violen på Brandholmen - Läckert! Gamla ting kan vara vackra, så ock en bukett tulpaner som egentligen gjort sitt för länge sedan!
Trevlig helg!januari 10, 2014 – 8:22 f m

Beppan - Kanonfint stilleben! Så vackra böcker – och tulpanerna är ju fina även som mumifierade….januari 10, 2014 – 8:52 f m

george - Yes, they are beautiful as they grow older, and a nice interpretation of ”time”januari 10, 2014 – 9:23 f m

Hanna - Wow, vilket stilleben av gamla böcker och blommor, hur charmigt som helst. Gillar det där nötta och kanske inte alltid så förväntade, snyggt!! Ha en fin helg :)januari 10, 2014 – 11:14 f m

Elin - Photos by Arvegil - Vad snyggt det var tillsammans. Det är något speciellt med gamla böcker, det håller jag med dig om, och tillsammans med buketten blev det riktigt fint. Trevlig helg på dig!januari 10, 2014 – 1:23 e m

Anitas Blogg - Malta - Underbart Anneli !!! Du är helt fantastisk på att skapa något vackert av allt :-)januari 10, 2014 – 3:30 e m

Pysselfarmor - nämenherreminje ssåå vaaackert! Nu ska jag spara en tulpanbukett minsann. Får säkert sätta skylt på den att den inte får röras 😉januari 10, 2014 – 7:27 e m

Freja - Hahaha, ja tulpaner håller tydligen hur länge som helst… Bilden är sorgset vacker!

Sv: Precis så är det med vår gamla katt, jag oroar mig ständigt för att han ska bli dålig, men gläds oxå för varje fin stund jag får med honom. Han har varit rejält sjuk vid två tillfällen i sitt liv, där jag handmatat honom med flytande föda under någon vecka för att han skulle överleva. Varje gång har jag tänkt att det är över nu, men så har vi fått bukt med problemet och han har blivit precis lika frisk och pigg som tidigare. Men hur många gånger kan jag räkna med att det blir så?januari 10, 2014 – 9:29 e m

Jennifer Nilsson - De där böckerna är ju bara för vackra!!! 😀 Är det dina?januari 10, 2014 – 11:33 e m

Kakan - Jättefin bild…

Kram Kakanjanuari 11, 2014 – 1:01 e m

Nicole - OHH VAD FINT DÄR VAR HÄR INNE! 😀 Älskar din nya design Anneli!!! :)januari 11, 2014 – 4:45 e m

Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma - Superfina och jätte härligbild. Du är en jätte duktig fotograf och jag gillade din blogg skarpt. Tack för att du kikade in hos mig så jag hittade in till dig 😀januari 11, 2014 – 8:03 e m

ida foto. ♛ - sv; Hej!
jo det är mycket sant det du skriver, doooock så är de så att hela nätet (bokstavligt talat haha, blogg.se osvosv) kryllar av inspirationsbilder hit och dit, redigera weheartit bilder hit och dit osvosv, så jag känner lix varför inte? om alla andra gör det. Absolut är detta inget försvar men om fotografen (som är väldigt svår att hitta genom weheartit) säger till mig så tar jag på mig skulden, inte för att jag tror att de plötsligt kommer in på min blogg hehe.. men isf så är det mitt egna fel! men det är all creed till fotograferna!januari 12, 2014 – 12:53 f m

Anita - Vilken helt underbar idé! Att spara en tulpanbukett. Jag som tillbringar mycket tid i min trädgård slås ofta av hur vackra gamla blommor är. Och du … du skriver att den är ca ett år gammal, det måste betyda att du precis fyllt år eller ska till att fylla år. Vilket som så vill jag säga Grattis!

Vill också tacka dig för din långa fina kommentar på min årskrönika. Jag blev jätteglad ska du veta. Jag har varit däckad i influensa så jag har inte bloggat på flera veckor. Men nu börjar jag må bra igen :)

Önskar dig en fin söndag!

Kram Anitajanuari 12, 2014 – 3:37 e m

ormbunke - En sån tavla skulle jag kunna tänka mig. Supersnygg. Ha de gott.januari 15, 2014 – 10:38 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*