En ren nödvändighet

Kärlek är en ren nödvändighet för att må bra. Min kärlek till min ässkade Tufsen gör att jag mår bättre….liksom hon gör! Att vi har varandra och får varandra att må bra betyder allt. En annan nödvändighet i livet är färg. Jag älskar starka, härliga färger (har säkert inte undgått någon som varit någon gång i min blogg eller på min hemsida) och färgglada graffittiväggar är något jag verkligen tokgillar!!! Dessa bilder är tagna häromdagen när vi var ute och gick efter veterinärbesöket. Min fina Tufsen och jag hittade en fin graffittimålning och den passade helt utomordentligt bra som bakgrund till fina porträtt på Tufsen! Kan det bli bättre?:)

Måndagstema

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Meta - april 7, 2014 - 10:35 f m

Djur kan kännas nödvändigt för många. bra om man inte allergiker förstås.
Söt misse du har
Ha en fin måndag
Meta

Scaniatjejen - april 7, 2014 - 12:25 e m

Självklart är våra älskade husdjur nödvändiga, säkrare sätt att få kärleken att flöda finns nog inte.=) Underbara bilder, så läckert med den färgglada bakgrunden!

Rosehagen - april 7, 2014 - 4:06 e m

Nydelige bilder;) Vanskelig å fine bare en ting som er nødvendig. Ja jeg tenkte også på medisinene mine, men nei, de holder jeg for meg selv.
Og guttene mine vil ikke være på bloggen;))

Fin mandags ettermiddag til deg;)

Klem fra Ann-Mari

Freja - april 7, 2014 - 6:25 e m

Ohh, så vackert! Och för mig är katterna helt nödvändiga för att jag ska må bra. Just nu är de min bästa medicin!
Sv: Nej, det är inte bengalhonan som har ont, det är åldermannen, burman. I perioder får han några droppar metacam direkt i munnen, lätt att medicinera. Nu kan metacam påverka njurarna, så vi medicinerar inte jämt, nu har vi hållit upp sen i somras. Ska snart på återbesök så får vi se vad veterinären säger. Glukosamin är receptfritt och kan ges som godis, men eftersom han inte har tänder och inte är intresserad av godis så har vi inte kunnat få honom att äta det. Det är inte smärtlindring, men det smörjer lederna på nått sätt så det gör mindre ont. Hoppas ni har en bra veterinär som kan ge bra hjälp!

Lottisen - april 7, 2014 - 7:40 e m

Vilka fina bilder!!!

ormbunke - april 7, 2014 - 8:53 e m

Hon är så GOO! Blir jag med katt så skall hon heta Tufsen. Men det blir nog en vanlig bonnkatt.Ha de gott

Lottas Fotografi - april 8, 2014 - 1:54 e m

Underbara bilder! Första bilden är klockrent kanonbra! 😉

Villroses hage - april 8, 2014 - 3:02 e m

Fantastisk flotte portretter av en kjær og nødvendig venn :-)

Simon G - april 8, 2014 - 8:13 e m

Åh så vackra foton! :)

Michelle B - april 15, 2014 - 9:48 f m

Åhh vilka fina färger Anneli !!! :):)

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*