Jag vill också….

Vippan: Jag vill också vara tomte och ha luva på mig!!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Ditte - Ja, lite rättvisa här om vi får be! Alla katter vill väl vara tomte? Eller….?
Mina katter vill också ha tomteluvorna som finns här, men de vill helst käka upp dem tror jag. De är alltså mer inne på tomteluvor än tygblommor…. :-)

Är det så att Birmor har ganska stora tassar? För på flera av dina bilder på dessa underbara varelser så reagerar jag på tassarna som ser så enormt mjuka och gosiga ut, samt härligt stora.
Mjuka och gosiga så länge klorna är indragna i alla fall. Men det är de väl jämt?
Ljuvliga katter har du i alla fall och ljuvliga bilder tar du på dem!

Julkram! / Dittedecember 22, 2008 – 11:38 e m

Anita - Ha ha … eller ”Ho ho” kanske man ska säga nu i juletider. Ett härligt rött julkort. Är det Tufs som bestämt sig för att vara årets tomte? Tror nog hon blir jättesöt!

Önskar dig en skön dan före dan!

Kram Anitadecember 23, 2008 – 6:23 f m

Lena Pesula - God Jul och ett riktigt gott nytt fotoår!
Med vänliga hälsningar
Lenadecember 23, 2008 – 11:27 f m

Anneli - Hahah…du som lovat mina kissar massor med gott..där duger inga tomteluvor att äta på…eller jo…gnaga lite på är nog gott! ;O)
Tassarna…jag älskar tassar och speciellt Tufsens tassar som faktiskt är stora! Kanske är det så att jag fokuserar på tassarna så du har reagerat så eller också kanske det är så! Birmor ska ha lite kraftigare tassar men tyvärr är det ganska vanligt att de är små! :O(
Glad blir både jag och kissarna för att du tycker de är ljuvliga…och jag alldeles särskilt att du tycker om mina bilder! :O) Kram på dig!

Anita: Nej, denna gång är det faktiskt Vippan som tycker luvan är hennes! Och ja…söt blev hon..men luvan var liite för stor *haha* Kram Anita

Lena: Detsamma till dig Lena! kram!december 23, 2008 – 9:21 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*