Nu är glada påsken slut, slut, slut….

Påskeriset kastas ut, ut, ut!

Njae….det var väl ett tag sedan påsken var slut och jag gissar att påsken är borta från de flesta hemmen sedan länge! Men idag har jag faktiskt fått mitt påskägg!!:)Jag fick det från jobbet och det var jättefint! Och jättegott innehåll också för den delen! Att jag fick det såhär sent beror på att jag blev sjuk veckan innan påsk och kom tillbaka första dagen idag och då låg det där på bordet och bara väntade på mig!:)

Så lite påsk har jag kvar…just idag! Men på bilden vill Bellebus bli av med påsken så hon plockar bort de hängande bokstäverna! Ser ni vilken schvung hon har fått in på D:et! S:et har hon tagit bort för länge sen och lagt nedanför! 😉

tisdagstema_borta_bellebus

När jag visade mina påskkort så skrev jag att jag hade för många att visa men det började rinna ut med tiden. Då var det någon som sade att jag fick visa dem så länge jag ville för mina kissar var alltid roligt att se! Så jag tar denna person på orden och väljer att tolka tisdagstemat med att just påsken är borta!:)

Tisdagstema

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Eva Trillian - Så trevliga arbetskamrater du har som såg till att ditt påskägg inte var borta när du kom tillbaka 😉maj 6, 2014 – 6:31 f m

Violen på Brandholmen - En fyndig tolkning som man inte kan säga emot! Dina kattbilder ser jag gärna, de är hur charmiga som helst!
Ha en bra dag!maj 6, 2014 – 7:09 f m

Klimakteriehäxan - Kul bild! Kattens ögon är allra bäst! 😀maj 6, 2014 – 7:49 f m

Marit Johansson - Ett jättefint påskkort!
Så tråkigt att du varit sjuk så länge. Härligt att vara uppe på benen igen kan jag tänka mig :) ha en bra dag!maj 6, 2014 – 8:42 f m

Hanna - Hehe, gla påk är allt som är kvar, bra jobbat av Bellebus. Kanonfin bild och underbara färger. Ha det gott!maj 6, 2014 – 11:04 f m

paula i pörtet - Det blev en kanonfin bild av temat!maj 6, 2014 – 5:03 e m

Freja - Hahaha, det låter som att jag kan ha sagt det! Dina katter är så fantastiskt fina och du fotar dem så bra, så jag blir glad för varje kattbild du visar! Snyggt tolkat och härligt foto!maj 6, 2014 – 5:19 e m

Freja - Sv: Nu siktar jag på att ge dig din 30 000:de kommentar!maj 6, 2014 – 6:18 e m

Mias Mix - Så bra att få hjälp att plocka bort påsken :) Skönt att du mår bättre!maj 6, 2014 – 8:24 e m

Pysselfarmor - Ja du vet ju att jag älskar dina katter och dina fina bilder på dem. Bellebus ser ut att ha lyft tassen för att klia sig under hakan och funderar på vilken bokstav hon ska ”attackera” härnäst.
;-))maj 6, 2014 – 9:29 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*