Den blyga älgen

Härom dagen var jag ute i skog och natur och då råkade jag stöta på denna ståtliga lilla älg! Han var lite blyg så han försökte stå stilla som en staty och dessutom gömma sig bakom bladverket! Men jag såg honom ändå!  😉 Men surt nog fick jag inte en perfekt bild på honom, trots att han var väldigt nära, statystillig och tittade rakt på mig! Dumma löv!! Men jag är ändå nöjd och hoppas ni tycker bilden är okej! Det syns ju i alla fall vad det föreställer, eller hur?

algen

Tisdagstema

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Violen på Brandholmen - Mer än OK tycker jag! Inte lätt att komma så nära en älgkalv, du hade verkligen tur!
Ha det bra i värmen!juli 29, 2014 – 8:29 f m

Anemonen - Oh ja visst syns det och den är i mitt tycke utmärkt. Själv har jag aldrig lyckats fånga någon i vilt tillstånd så det får för min del bli en resa till Smålandet där de har ett viltreservat för de älgarna är väldigt kärvänliga.:Djuli 29, 2014 – 9:04 f m

Mormor - H*n så ikke så sur ut :)
Ha en vakker dag.

http://www.starbear.no/mormor/2014/07/29/surt-sa-tirsdagstema/juli 29, 2014 – 9:52 f m

paula i pörtet - Inte kan du vara sur över att hon var lite försiktig och blyg, fotot blev jättefint, och vilka ögonfransar! Själv vill jag helst inte möta älgen i skogen dom är ju hur stora som helst…juli 29, 2014 – 1:22 e m

Siwan - Hej.
Jag tycker det blev en jättehärlig bild med all grönskan runt älgen, visst är dom mäktiga bara dom inte kommer för nära. Ha en bra dag.juli 29, 2014 – 4:27 e m

Freja - Åhh, så coolt! Älgar är så vackra och ståtliga, men jag skulle inte vilja komma för nära, för de väjer inte för en pluttig människa och klövarna är rätt vassa…juli 29, 2014 – 6:40 e m

Klimakteriehäxan - Så nära du kom! De är stora, älgarna – även de ”små” …juli 30, 2014 – 7:34 e m

Madde - vilken känsla och vilken bildaugusti 4, 2014 – 5:39 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*