Älskade fjärilar!!

Jag är en samlare! Jag samlar på bilder av olika arter inom fjärilssfären och det är superroligt! Naturligtvis måste bilderna bli bra också så jag har några sorter som jag vill ha tag på och kunna fotografera. De två jag önskar mig mest är Sorgmantel och Tistelfjäril. Tistelfjärilen har jag en fin bild på men jag vill se flera Tistelfjärilar så det önskar jag mig ändå! Jag har också önskat mig en vacker Vinbärsfuks men det har aldrig funnits i fjärilsland. Men så….häromdagen fick jag ett samtal (ja, faktiskt) att det fanns Amiraler i Fjärilsland så jag åkte ut och kollade. Mycket riktigt, där fanns två Amiraler vilket är en av mina favoritfjärilar så jag blev inte ledsen. Men jag blev ännu mera glad när jag fick syn på den. Den vackra Vinbärsfuksen! ÄNTLIGEN!!!! Så här kommer bilder på dessa två arter och jag kan nu pricka av ännu en fjärilssort!:)

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Scaniatjejen - Så vackra bilder på de fina fjärilarna! Förstår att du blev glad när du fick fånga dem på bild.=)september 3, 2014 – 7:03 f m

Madde - Wow, vilka bilder och vilken lycka för dig!september 3, 2014 – 7:33 f m

Annelie - Underbara bilder du bjuder på!
Sorgmantel såg jag för någon vecka sedan när vi kom till vårat sommartorp, då satt jag i bilen och sorgmanteln flög framför framrutan, men kameraväskan låg där bak i bilen så när jag snabbt gick ut försvann fjärilen, och såg den inte mera.
Ha en bra dag/ Kramseptember 3, 2014 – 8:26 f m

Anemonen - Jag är också fjärilssamlare och fångar dem endast i naturen. Tistelfjäril är faktiskt ovanlig vad som än sägs. Ett exemplar fanna jag förra sommaren i trädgården och sorgmantel och amiral hade jag alltid i min gamla trädgård. Plantera blommor som fjärilar älskar och du skall se att du snart har galleriet fullt.september 3, 2014 – 12:47 e m

Anemonen - Kom mitt meddelande fram till dig?september 3, 2014 – 8:57 e m

Freja - Åhh, du är som en fjärilsornitolog! Härligt att kunna pricka av och har kvar på bild! Fast jag erkänner, jag tittade inte så noga på dem…september 3, 2014 – 9:56 e m

Mary - So beautiful! Magical!
Have a nice Sunday!september 7, 2014 – 12:21 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*