På promenad


Jag önskar att det var väder så man kunde ge sig ut på promenad men överallt är det total isgata så det är helt omöjligt! Bara att vänta ut och sitta inne så länge! :/

torsdagstema_valpen

Torsdagstema

,

11 svar till “På promenad”

 1. Håller med dig; jag kommer också att gilla när isgatorna försvinner till förmån för vår och promenadväder.
  Ha en god halkfri torsdag!

 2. Du får köpa broddar och bege dig ut. Eller färdigdubbade gympaskor, det fick jag i födelsedagspresent, bästa vinterskorna kan jag säga 🙂
  Vilken snygg bild och hund!

 3. Vovvar behöver ju ut och promenera varje dag, oavsett väder, vilken fin svartvit bild på den lilla hunden. Du får skaffa dig broddar eller gå som en pingvin. Det där med att gå som en pingvin läste jag i lokaltidningen, kanske värt att testa… eller inte… 😉

 4. Härlig bild på vovvven och mycket bra i svart/vitt. Håller på att finna ut själva finessen med att skapa perfekta bilder i just s/v nu när allt ändå är så grått. Tycker du lyckats galant. Själv jobbar jag vidare.. 😉

  Önskar verkligen att det vänder snart. Helt hopplöst att gå runt och fladdra runt på isgatorna med risk för fall. En bra erfarenhet att vara i Stockholm när det är ”som värst” så jag vet hur bra jag egentligen har det på ön 😉
  Ha en skön kväll i stugvärmen Anneli 🙂

 5. Jag gillar också promenader. Gärna långa sådana =) men att bege sig ut i denna ishalka är inget jag gillar så jag väntar ett tag till… Fin bild!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *