Blir så glad av gult!!

Jag blir verkligen glad av färgen gul och som många av er vet så är det min favoritfärg! Den ger mig energi och glädje. Det är inte så att jag har allt kläder i gult (tror inte jag har något alls i gult faktiskt!) och det är inte det jag vill heller! Men jag vill ha alla mina ( i alla fall många) av mina inredningsdetaljer i gult, särskilt till köket! Jag vill ha grytor, stekpannor, bunkar och bestick i gult! Knivar så klart! Tallrikar, koppar och fat i gult! Jag kan i och för sig blanda upp det med andra starka färger som rosa, lila, knallgrönt och orange men mest gult! Det är faktiskt ganska svårt att hitta alla dessa saker i gult och det blir massor av kompromisser men lite i taget får jag till det!

NU har jag hittat det ulitmata glasögonfodralet till mig! Visst är det fint? Passar mig som handen i handsken!:)

glasogonfodral

SÅ…jag gillar alltså mitt nya glasögonfodral och jag älskar färgen gult! Det ni!:)

Torsdagstema

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Caroline - Ja gult är verkligen en glad färg, har också det lite som accentfärg i vårt svartvita kök.

Ha en fin torsdag!januari 29, 2015 – 5:42 f m

Christer Holm - Min färg är neongrön som är en sån färg som jag nästan alltid har något på mig med. Gillar gul med den är har sin charm.januari 29, 2015 – 9:05 f m

kiki freese - Håller med om att gult skänker energi och glädje.
Snyggt fynd du gjort.
/Kikijanuari 29, 2015 – 9:15 f m

llh - Ja du har rätt, det är supercoolt och får mig att le. Jag som inte ens är särskilt förtjust i gult fast det gäller nog främst kläder.
Svar: gräset är grönt för att snön hamnat i gubben. En bra lösning på snöproblemet eller hur? Fast jag vet ju att du – till skillnad från mig gillar vinter :)januari 29, 2015 – 11:43 f m

Lotta - Verkligen urfräckt, man blir ju lycklig bara av att titta på det! Kram.januari 29, 2015 – 1:08 e m

Anitas Malta - Nej, men himmel vilket läckert glasögonfodral Anneli !! Gillas skarpt och gult är verkligen en härlig färg man blir glad av. Solen sägs ju dessutom vara gul och den ger både värme och glädje. Kul idé att blanda skarpa färger. Måste ge en riktig färgkick att komma in in ditt kök :-)

Ja, ”Made in Malta” är avslutad. Orsaken är varken brist på blogglust eller bilder. Annat ligger bakom som jag inte ska tråka dig med men hoppas komma tillbaka med ny blogg till våren.
Har varken Facebook, Instagram, Twitter eller LinkedIn.
Mitt enda nätverk just nu är Google+ där jag lägger upp mina bilder lite då och nu tillsvidare. Ha en skön vecka Anneli :-)
google.com/+AnitaBerglundMaltajanuari 29, 2015 – 1:33 e m

Freja - Min familj är med på det mesta av mina färgförslag här hemma och är med och har egna förslag, men ingen av dem gillar tyvärr gult… Jag får köpa gult till mig själv istället, som det fina fodralet till exempel!januari 29, 2015 – 9:11 e m

Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm - Vilken härlig färg :) Och supersnyggt glasögonfodral :)januari 31, 2015 – 1:13 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*